Travle dager

Det ble litt flere dager mellom oppdateringer her inne enn hva jeg hadde sett for meg, men som dere nok skjønner så er hverdagen travel med mange barn. Og selvom vi forsøker å ha ro over familien i helgene, ble det en helg med mye moro og full fart!
Naturligvis må oppdateringer falle litt i andre rekke for oss.

Fredagen var for oss travel først på dagen. Jeg hadde et par avtaler samt at jeg var på helsestasjon med Mindel, Esthelle og Makarios.
Det var det tid for vaksine igjen for Mindel, og det er noe av det verste jeg vet om faktisk.
Forstå meg rett, jeg er veldig glad vi har tilbud om disse vaksinene, men jeg syntes det er så hjerteskjærende å sitte med en smørblid baby som gliser og kommuniserer frem til helsesykepleieren setter vaksinen.
Den såre gråten og det forskrekket blikket syntes jeg er så grusomt. Så nei, man lærer seg ikke å bli vant med det som mamma selvom man har vært gjennom vaksinasjonsprogrammet med åtte barn før.

Likeledes har helgen faktisk bare flydd i fra oss! Esthelle hadde med seg bestevenninnen sin hjem fra barnehagen på fredag, og de to eldste guttene har hatt overnattingsbesøk av et par av sine kamerater i helgen. På lørdagen laget Niklas og jeg også en ny sittebenk til spisestuen vår, jeg skal dele mer om den senere. Men jeg ble ekstremt fornøyd med resultatet!

Søndagen var travel med febersyk baby, fotballcup og karneval!
Et par av barna hadde besøk av vennene sine, og vi fikk lekt masse ute i det fine været!
Ettersom jeg er klassekontakt for klassen til Lone har jeg sammen med noen andre flinke mødre arrangert karneval for klassen til Lone. Derfor ble Esthelle og Lone med meg å baket og styrte til Karnevalet i går. Kan mildt si at det var en utkjørt mamma som la seg tidlig i går kveld 😉

June-Maria

0 kommentarer

Siste innlegg