Makarios og Melion

I dag har jeg hatt skikkelig fokus på de to minste guttene våre, og det har egentlig vært skikkelig deilig med en lang ettermiddag med de to! Niklas og Melion kjøpte seg en is og tuslet litt i byen etter timen hos øyelegen i mens jeg fikk tatt siste «røsk» av klesvask. Været har vært så fint i Skien i dag, så når de to minste sov fikk jeg vasket puter, skiftet på alle 10 sengene i huset, og hengt alle dynene ut til lufting.

Når Niklas og Melion kom hjem bygde guttene og jeg hytte, lekte med dinosaurer og gikk på skattejakt. De dagene Niklas jobber kveld er han mye sammen med Mindel.

Melion fikk bestemme middag i dag, og ettersom hjemmelaget pizza er en stor slager for 4-åringen vår nå for tiden ble det selvfølgelig det!
Makarios virkelig elsker å være med på matlaging og ble sjef over pizzadeigen. Om han ikke er med helt fra start kommer han alltid skyvende med stolen sin og spretter opp på benken. Det morsomste er at han selv tar på seg forkleet først.

Jeg syntes det er veldig gøy å ha barna med på slike hverdagslige ting som å lage middag, og tror faktisk jeg aldri har hørt dem si nei til å ville være med. Det fine med det syntes jeg er at vi får rom for å være sammen, ha den lille samtalen og i tillegg lærer jo barna utrolig mye av det. For en dag forlater de redet, og da er det godt å vite at de har lært seg å lage sunn og god mat!
June-Maria

0 kommentarer

Siste innlegg