Forsove seg med 9 barn?

God formiddag, her har dagen allerede rukket å ha vart i mange timer! Siden vi er fullstendig avhengig av rutiner og at disse overholdes kan jeg trygt si det ble stress i dag når de levende vekkerklokkene våre sov godt og vi sov over alarmen!
Niklas har nemlig fri på dagen i dag ettersom vi har flere avtaler.
Når jeg tenker meg om undrer jeg hvordan det egentlig er mulig å forsove seg med ni barn?

Klokken 08 i dag hadde vi time hos tannlegen med et av barna, så innen den tid hadde vi gjort klar de tre barna som går i barnehagen, og skolebarna gjort seg klar for en ny dag.

Senere hadde vi time hos øyelegen med et av barna klokken 11. Utrolig nok rakk vi begge timene selvom det ble en mer stressende morgen enn vi normalt pleier å ha!
Det er ganske greit å legge slike avtaler på en og samme dag, slik at vi slipper å ta så mye fri fra jobb!

Jeg kan huske før pandemien så brukte den voksne av oss som var hjemme med de minste å ta de med seg på alt av avtaler på helsestasjon, tannlege, øyelege, legetimer osv.
Men med alle begrensningene som har vært har vi lagt oss til vane å samle avtaler på en og samme dag, slik at vi er to om alt. En har de minste, og en følger barna på avtaler. Det er alltid like spennende hvem av oss de velger å ha med seg, selvom jeg tror nok at mamma som oftes favoriseres! Eller nei, av en merkelig grunn så er pappa den beste å ha med når de skal til tannlegen. Men så er jeg den som er med de aller minste på helsestasjon.

Vi er et godt team, og jeg kan bare si at jeg aldri hadde fått så mange barn om ikke Niklas hadde vært så engasjert og flink til å stille opp på alt med barna. Niklas har begynt å skrive et innlegg om våre morgen-rutiner, så det gleder jeg med til han skal dele med dere!

June-Maria

0 kommentarer

Siste innlegg