Forkjølelse og fortvilelse

Esthelle, Neah og Lone har dandert seg til med puter og pledd i sengen på soverommet vårt mens de ser en film. Så derfor fortet jeg meg inn her for en liten oppdatering mens jeg sitter sovevakt for Makarios og Mindel som ligger å sover og hoster.

Stopper dagene noen gang å fly i fra oss? Det føles som det var helg i går, men jeg innser at det er helg igjen i morgen! Jeg fatter ikke hvor tiden blir av, vi er jo midt i mars allerede..?
Her hjemme har vi fått forkjølelse og feber hos flere av barna den siste uken!
Niklas jobber fullt og jeg gjør så godt jeg kan mellom slagene her hjemme. Noen har feber, noen har øving til fredagssjekk, en baby skal helst bæres i bæresele dagen lang, lekser skal gjøres, 1-åringen vår skal klatre på absolutt alt, huset skal holdes i sjakk og noen skal på aktiviteter. Utrolig nok går det ganske bra, og jeg kjenner at jeg selv er blitt flink til å fokusere på nok søvn nå som det er litt ekstra hektisk. Jeg kjenner kanskje at vi er mer avhengig av våre gode rutiner nå som det er mye sykdom her hjemme. Så her går det i mye rutiner, kos og kjærlighet!

Kles-søndagen min er for tredje helgen på rad blitt nedprioritert, og det er vel kanskje noe av det som fortviler meg mest. Jeg har bare fått tatt litt nå og da.
Dere kan tro haugen med nyvasket klær bare vokser for hver dag. Og jeg tenker like herlig at «etterpå eller i kveld blir det tid til å ta den», men da har det gjerne kommet et sjarmtroll som trenger litt ekstra trøst og kos når formen er dårlig. Klærne bretter seg jo ikke selv, og de går ingen sted så det får vente til formen til barna er på bedring!
Jeg oppmuntrer meg selv med at når vi kom oss så greit gjennom korona når alle ni barna og vi voksne samtidig var syke, er dette bare barnemat i forhold.
Jeg håper ikke det går lang tid nå før vi er tilbake til normalen og jeg kan prioritere oppdateringer her inne og på Instagram @Lykkenermange

June-Maria

0 kommentarer

Siste innlegg