24 år & gravid med NR.6 - Lykken Er Mange

EN TØFF NATT/DAG PÅ SYKEHUS!

 • 30.12.2015 - 20:30

God onsdag til dere! Dette har vært tidenes desidert verste døgn på lang tid. Det hele startet i går da vårt lille hjertebarn ikke var seg selv ved middagsbordet. Utover kvelden forverret det seg. Hun kastet opp og forsvant for oss en rekke ganger innen ambulanse rakk å komme. Jeg finner ikke riktig ord til å beskrive hvor redd, engstelig og panikk-ladet både Niklas og jeg ble i det vi skjønte hva som foregikk med Lone. Utrolig nok så klarte vi og forholde oss rolige, og gjøre alt i systematisk rekkefølge. Vi går alltid på høyt gir og våker over henne, men dette er virkelig hva som toppet det hele for oss. Vi vet at en dag vil det oppdages hjertesvikt hos vår vakre lille, og vi har fått nøye forklaring på hva og hvordan vi kan oppfatte svikts symptomer, eller rytmeforstyrrelser. Deriblant er dette med å besvime er av tegnene vi må være obs på!

Da ambulansen hentet oss, ble jeg med Lone til sykehuset og Niklas måtte være hjemme med guttene. Like etter vi var kommet inn på sykehuset og blitt undersøkt besvimte henne nok en gang, før hun brakk seg og kastet opp. Hun ble ganske raskt tatt EKG av, og fikk overvåkning av hjertet som hun da ble liggende tilkoblet i en del timer.
Etter mange timer og diverse undersøkelser av hjertet, hjernen og lungene kunne vi bli beroliget med at det er ikke er en påbegynnenede hjertesvikt pr. i dag. Til uken skal vi ha ultralyd av hjertet hennes så det kjenner jeg at jeg gruer meg veldig til.
"Når vil vi få beskjed om at det er en påbegynnenede hjertesvikt?" - Jeg kan ikke si noe annet enn at det er umenneskelig å gå å vente på noe slikt overfor sitt eget høyt elskede barn. 

Som andre hjertebarn så kan hun fort bli veldig slapp. Heldigvis så er formen hennes stigende igjen, tross at hun er helt slått ut.
Nå skal vi prøve og få oss litt hvile og mye søvn i løpet av natten. I morgen kommer svigermor, stefaren og søsteren til Niklas for å feire nyttår med oss.

SE HVA JEG FIKK UNDER TREET I ÅR

 • 29.12.2015 - 23:00

En litt sen oppdatering herfra i dag.. I dag har vi hatt en ordentlig inne dag alle sammen. Av og til så er det veldig koselig.
Ungene beordret pappaen i huset til å lage pannekaker, så det ble dagens lunsj i dag. Nå har jeg endelig satt meg ned for kvelden, etter å ha lagt sammen, og sortert en del klær. I morgen satser vi på å få brukt en del tid ute om været holder seg overkommelig. Om ikke så har guttene i huset som plan å ta seg en tur bort i en akebakke her i nærheten, så får jeg holde meg inne med lille frøken.
Jeg måtte ta noen skrytebilder av gavene jeg fikk fra barna i år. Uansett hva som ligger pakket inn, så er det gavene fra barna mine som treffer meg innerst, og som er mest betydningsfulle. Jeg er vel av den typen som tenker at en hver ting som kan kjøpes i butikk har en verdi, men gaver som barna mine har laget eier en helt annen, uovervinnelig verdi. Det er så spesielt, så fint og ikke minst så utrolig fint å spare på opp igjennom årene. Ungene har hver sin kasse i boden, hvor vi sparer på ting de lager, tegner osv.

Da barna var lagt seg på julaften, ble jeg sittende med masse fine gaver i hendene. De er så fine, og de betyr enormt for meg. En tanke som streifet meg er hvor utrolig god barnehage de går i, de unike ansatte der som har hjulpet barna med å lage gave til foreldrene. Like fine i år som i fjord.
Nå som jeg skriver så får jeg også synet av at jeg kan se dem for meg. Stoltheten når de har gjort seg ferdig med gavene, og skulle pakke dem inn. De lure fjesene vi hentet hjem fra barnehagen som sa en hemmelighetsfull kommentar;" Mamma og pappa, vi har pakket inn gave til dere. Men det er hemmelig, så det får dere se på julaften."
Små vakre mennesker som setter dype spor. Igjen så må jeg si det som det er. Jeg elsker å være mamma til barna mine :)
HALVVEIS TIL FØDSEL

 • 28.12.2015 - 21:05

I dag fikk jeg plutselig for meg at det var på tide å begynne planleggingen til vår lille Eleah-Esthelle melder sin ankomst.
Erfaringsmessig vet jeg jo selv at de siste ukene går skam fort, og ettersom jeg er personen som plutselig helt uventet går i fødsel til og med 6 uker for tidlig, så er det litt lurt å kjenne på disse instinktene som møter oss på veien. Vi har nå også fire barn som opptar mye av tiden vår, så å utsette ting er noe vi aller helst unngår om vi ikke må.
Jeg vet med meg selv at selv om dette er vårt femte barn, så ønsker vi å ha det på vår måte. Strengt nødvendig med en haug nye klær, ammekluter, håndklær osv. er det faktisk ikke, men noe både Niklas og jeg ønsker å ha til vi venter et nytt familiemedlem. Så jeg er veldig glad jeg har anledning til å tilføye den lille frøkna sin garderobe og stellekommode en del nytt til hun kommer til verden. Ettersom storesøster kun vil være litt over året da Esthelle blir født, så vil hun fremdeles trenge den rosa Emmaljunga vognen sin til å sove i osv. Så planen er å ta oss en kjærestehelg (med Lone så klart) i februar, og få kjøpt en ny vogn til babyen i magen.
I tillegg har vi som plan om å kjøpe oss en ny søskenvogn også..

Det er ganske fint, men samtidig veldig rart å tenke på at nå er jeg halvveis. Jeg har akkurat like mange uker bak meg, som jeg har fremfor meg til den dagen jeg VET at vi får berike familien vår med et lite mirakel. Målet er å holde henne inne frem til denne dagen, men jeg selv får ikke bestemt verken fra eller til. Vil kroppen min fremskynde en prematur fødsel denne gangen også, så blir det slik. Det eneste jeg kan gjøre er å nyte svangerskapet og kose meg med barna mine.
Som jeg har skrevet her inne før, så har jeg fire raske fødsler bak meg, hvor jeg ikke kjenner til riene mine før jeg skal presse. Så for meg er det veldig betryggende å vite at de tar meg på alvor, og har en plan for fødslene mine. Da jeg gikk med Lone var planen å bli tatt vannet på i uke 37+0, men dette var en dag vi aldri kom til ettersom vesla kom i styrt fart i uke 34.
ALDRI HØRT EN LIGNENDE GRÅT

 • 25.12.2015 - 12:20

1.juledag er alt her, og jeg kan virkelig fortelle dere at vi hadde det veldig koselig i går! Vi er jo egentlig vandt med å feire jul med min store familie, men å være hjemme og skape egne tradisjoner var over all forventning. Barna virkelig koset seg, og det må jeg si vi voksne gjorde også. Alt ble på en måte etter barna sitt ønske, og vet dere hva? I går knakk Lone-Leandra en form for en kode, så nå kryper hun rundt og opp etter ting her. Lille sterke hjertebarnet vårt, som hele tiden overrasker oss!

Dere så kanskje videoen jeg la ut i går? Veldig snart kommer det bilder av alle rom, så dere kan se litt mer hvordan det er her. Vurderer om jeg skal vente til julepynten er nede?

(En fornøyd liten prinsesse som feiret sin første jul)

Da det banket på døren i går fikk jeg høre en gråt jeg aldri har hørt før. En engstelig, redd og usikker gråt. Lone var ordentlig redd for julenissen. Brødrene syntes det var stas at han kom, og latteren og smilet tok ikke slutt fra dems side. Derimot lillesøster var meget engstelig for hva denne litt tykke, rødkledde personen med alt det hvit skjegget gjorde hjemme hos henne. I vår stue.

Det gikk greit, men hun var ikke sen med å være med på å vinke hade til han. Kanskje hun likte at han var på vei ut? ;)

I dag har dagen vært rolig, eller skal jeg si så rolig som det går ann å kalle den ut fra omstendighetene. De har åpnet lekene de fikk i går, og ingen av de tre store klarer å bestemme seg for hva de vil leke med da det er altfor mye å velge blandt.

Håper dere får en fin dag, kos dere med de dere har rundt dere :)

 

VIDEO - JULEN ER HER

 • 24.12.2015 - 14:15

Nå har julen virkelig kommet. Huset er vasket, ribben står i ovnen, skjortene er strøket og  ungene sitter lunt under teppet med julestrømpen fra nissen. Julen er en herlig tid for både store og små, der vi tilbringer en masse tid med hverandre som familie. 
Her kommer en kort video av hvordan det ser ut her hos oss i julen. 
God jul :)

lGQnGrrY7Zo

TID FOR Å SKAPE TRADISJONER

 • 24.12.2015 - 09:00

God jul alle sammen! Her i hjemmet er alt klart til denne store dagen. I år er det tid for å skape egne tradisjoner. For første gang skal Niklas og jeg feire jul alene med barna våre. Jeg tror det vil bli riktig koselig å være oss seks sammen, hvor barna er hovedfokus.

I går kveld så gjorde jeg klart til å dekke middagsbordet. Jeg ble stående og smile litt for meg selv, og tenkte over hvor godt jeg har det. Dessuten begynner vi å bli en god gjeng nå. Fire barn, to voksne og en veldig aktiv liten baby i min mage. Det blir nok liv i huset i løpet av dagen, spesielt når den gigantiske gavehaugen skal åpnes.

Ønsker dere alle en knall kjekk dag! :)
TIDENES JULEGAVE HANDEL...

 • 21.12.2015 - 18:50

Nå har jeg nettopp landet i sofaen, og her skal jeg slappe av litt før jeg begynner med innpakningen av alle de, tja skal vi si 30 julegavene jeg har handlet i dag. Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle være så sent ute med julehandelen slik jeg har vært i år! Hvert eneste år har jeg som regel vært ferdig den første helgen i desember, mye av det er fordi jeg blir helt matt av alle menneskene som kryr rundt på sentrene må i siste liten før jul! Men i år ble jeg altså en del av dem. Hehe! Lone-Leandra stor koser seg på shopping, det er ordentlig koselig å tussle rundt med henne. Men tålmodighet i vognen eier hun absolutt ikke. Litt går greit, men så blir hun lei, sulten, tørst og kosesyk. Jeg er ekstremt nøye på at hun får i seg nok mat og drikke, vi voksne merker jo lett hvor tørste vi blir av denne sentervandringen ;)  

ALENETID ER GULL-VERDT!

 • 20.12.2015 - 18:37

Hei på dere! I dag har Milian-Mattheus og jeg vært på shopping sammen med min mamma, og Milian sin mormor.  Det er veldig godt å av og til ta med meg bare et av barna og gi  dem ordentlig kvalitets tid med mamma. Når man har så mange søsken er virkelig litt alenetid med mor gull-verdt! 

Nå står jeg egentlig på farten her, følg med på instagram i kveld, så får dere se hva jeg gjør i kveld! @MammablomstenTRUSLER, HETS, DERFOR FIKK JEG NOK!

 • 19.12.2015 - 13:19

Det ble en ekstremt avslappende start på denne lørdagen for min del. Jeg var ikke i seng før ganske sent i natt, så da var det veldig deilig at Niklas sto opp med alle fire barna så jeg har fått hentet meg inn igjen.

Jeg vet mange av dere venter på en forklaring på hvorfor jeg ble borte fra jevnlige oppdateringer her på
bloggen. Og det skal dere nå få vite litt om årsaken til.

Da jeg begynte å skrive på denne bloggen i sommer var jeg meg selv. Noe jeg så klart er i dag også. Men jeg var en jente på 22 år som aldri har fått så mye hets og grusomme kommentarer. Grusomme kommentarer fordi jeg har født fire barn i en alder av 22 år.
Til og begynne med var jeg sterk, jeg skjønte jo tydelig at jeg har enormt mye andre 22-åringen ikke kan drømme om engang. Jeg eier to hus, to biler, en stabil inntekt, og alle forutsetninger til å kunne oppdra fire barn tross min unge alder.

Det toppet seg da jeg delte nyheten om at vårt femte barn er på vei.
Hvilket elendig menneske jeg var som kan overbefolke verden. Det har kommet inn trusler, stygge meldinger og "snakk-tråder" om meg på nett. Jeg fikk beskjed om å sterilisere meg, for nå hadde vi mer enn nok barn.

For omlag fem-seks uker siden mottok jeg trusler på Mail og i kommentarfeltet. Dette var en person som ønsket å minne meg på at siden jeg hadde valgt å være med i en tv-serie så var det en perfekt anledning for de pedofile som nå er ute etter barna våre til å "komme nærmere" oss.
Senere har det vært to personer som
har fotografert huset vårt i ulike anledninger.
Uansett om man er en toppblogger med flere tusen lesere om dagen, eller en mindre blogger som har mellom 50-60 lesere om dagen så er vi alle mennesker. Vi har våre grenser for når nok er nok.

Jeg mistet rett og slett lysten til å dele noe mer fra oss her en stund.
Nå når jeg har valgt å sette alt på avstand ser jeg jo at man blir faktisk sterkere, og får en viss evne til å sile bort de grusomme kommentarene og truslene. Man kan mene så mangt om meg og mitt valg om å få mange barn, men å legge inn trusler mot barna mine er langt i fra akseptabelt!

Det er faktisk enormt skremmende å få vite at det er voksne mennesker som sitter bak slike kommentarer på nett. Voksne mennesker som skal gå frem som eksempler for de unge.

Når alt er kommet til alt så har jeg innsett at dette har gjort meg sterkere. Gitt meg enda mer selvtillit og på et vis en god følelse.
Jeg vet at det akkurat jeg har i mitt liv, kjærligheten med barna og familien min er noe å være enormt stolt av!
Jeg ønsker å vise det frem, jeg vil vise barna mine da de blir eldre at selvom andre mener og gjør det annerledes av hva man selv ønsker, så trenger ikke det å være feil. Jeg vil vise andre at selvom man har femte barnet på vei i ung alder, så kan man lykkes utrolig bra selvom andre dere kjenner på min alder aldri hadde klart det. Kanskje man selv ikke hadde klart det, så man blir så ensidig i tankegangen?

FAMILIETID, JULETRE OG DEN FØRSTE JULEKULEN..

 • 18.12.2015 - 18:45

Fra og med i morgen har jeg satt meg som mål å komme i gang med jevnlige oppdateringer igjen. Jeg må virkelig takke dere alle som kommer innom meg hver dag, som ønsker å lese om oss, og som heier på oss.
Nå har ting roet seg litt mer rundt meg, så nå blir det en riktig feiring av jul. 

Nå i kveld har ungene, Niklas og jeg pyntet juletreet så nå begynner det å bli veldig koselig her hjemme.
Det er så artig og se hvor løsnings orientert de tre skjønne guttene våre er. Adriel på to år henger kulene opp akkurat der han syntes de passer. Ja til og med fire-fem kuler på samme gren, og da er ikke brødrene sene med å hjelpe han med og finne en bedre plassering. Lone har for første gang i sitt liv vært med på juletre pynting, så det blir spennende å se om hun kommer til å ville rive ned noe fra treet denne julen, slik som brødrene hennes har pleid å gjøre da de var babyer.
Dette er noe av det jeg virkelig elsker med å være en mamma. Familietid.


MATCHENDE JULEANTREKK TIL ALLE SEKS

 • 17.12.2015 - 09:00

Det å skulle finne matchende juleantrekk til hele seks stykker har jeg erfart at kan by på utfordringer.
Tre små gutter som skal ha det samme som pappaen, og ei lita frøken som skal matche en mamma som har hatt tidenes utfordring med å finne julekjole som det var plass til magen i også.. Til slutt, etter mye leting så fant jeg det jeg tror blir vårt antrekk på selveste julaften. Jeg må ærlig si at det var litt nytt for meg det å skulle finne antrekk til en liten jente også. De siste fire årene har jeg handlet til gutt, så det var jo selvklart litt stas å finne de perfekte kjolene til vesle frøken sin aller første julefeiring!
Jeg gleder meg bare mer og mer til å feire jul med mannen min, og de fine barna våre.

Ønsker dere alle en strålende torsdag :)


NISSEDAG MED BARNA

 • 16.12.2015 - 17:15

God onsdag til dere! I dag har guttene, Lone og jeg hatt en riktig koselig dag sammen. Dagen er blitt brukt som en ordentlig nissedag. Vi spiste grøt til lunsj, og har blandt annet baket to slag og er nå nettopp ferdig med å lage fløtekarameller.
Jeg må virkelig skryte litt av mine fire små nissebarn!

Nå skal vi straks gjøre oss klare for å lage ferdiig hjemmelaget pizza med salat til middag. Heldig er jeg som har fire små superkokker som elsker å hjelpe til ;) VÅRT FEMTE BARN SKAL HETE...

 • 10.12.2015 - 18:00

Det er i grunn ganske kjekt når tempoet må gå i hundre. Jeg merker ofte at dager jeg har satt av tid til å virkelig "late" meg, så blir det lange dager. Med fire små barn går det som alltid i ett sett, så det er vel det som føles som naturlig for min del.På ultralyd i dag fikk vi se en liten vakker jente. Tenk at selv i magen skal ikke de små få være i fred. Vi kan altså snik titte inn på dem, og har dere sett kvaliteten på HD-live ultralyd bilder før? Det er helt utrolig hvor klare og fine bilder det blir. Vi gleder oss veldig nå til å ta ny HD-Live ultralyd etter uke 22, slik at vi får se bilder fra den tidsperioden det anbefales å ta HD ultralyd bilder. Det er veldig spesielt å få se henne vokse seg større for hver gang vi hilser på henne på ultralyd.
I dag var det egentlig litt tidlig til å ta HD-live ultralyd dersom vi hadde vært ute etter "de perfekte" bildene.
Men allikevel så fikk vi mange fine bilder av vår bitte lille lillesøster Eleah-Esthelle❤️

@Mammablomsten på instagram. 

 

SYKEHUS, ULTRALYD OG SHOPPING

 • 10.12.2015 - 13:26

Dagen vår går i hundre. Nå tar Lone og jeg turen til kjøpesenteret her i Tønsberg, for å fullføre årets julegave handel. Senere i dag skal jeg oppdatere dere fra dagens HD-live ultralyd, samt fortelle hva vår lille vakre lillesøster skal hete. VET DERE HVA?

 • 08.12.2015 - 20:00

God tirsdag til dere alle :) Vi har hatt det ganske så travelt de to siste dagene. Jeg har ikke gjort annet enn å være på farten sammen med Lone, noe som resulterer i lite blogging. Guttene har nå ikke mange dager igjen i barnehagen før det er juleferie.  Jeg bare må bli flinkere til å oppdatere. Jeg håper at alt som foregår rundt meg snart skal roe seg, og ikke minst; jeg har en del kjekke nyheter å dele med dere etterhvert!

Jeg har så lyst til å fortelle dere alle om hvor godt jeg har det. Livet mitt er virkelig en dans på roser. Jeg er så heldig som har en mann som elsker meg, og som har valgt å gi sitt løfte i kirken sammen med meg. Sammen med denne gode mannen har vi skapt fem små mirakeler sammen. En familie som har en grobunn av kjærlighet. Hver eneste dag her hjemme vil kanskje for andre defineres som travelt, hektisk og en hverdag som kun består av barna. Og vet dere? Jeg har selv valgt å være 23 år gammel, og være mamma til fem små barn. Jeg virkelig nyter det.Jeg vet at en hver tid i fremtiden er usikker. For det er den jo for alle. Man vet aldri hva man møter på, eller hva slags utfordringer og hinder man skal kjempe seg over. Jeg vet i hvert fall en ting sikkert. Det er kanskje det eneste jeg trenger å vite sikkert. Jeg har en unik mann, som jeg møter livets utfordringer sammen med.
En mann og dele familielivet med.
En mann som elsker meg for akkurat den jeg er, og fem små barn jeg alltid vil være en god mamma til. 

HELGEN I BILDER -PUTTI PLUTTI POTT

 • 06.12.2015 - 19:51

I helgen har vi hatt besøk av min søster, ektemannen hennes og de tre minste barna dems. To av tantebarna mine er med i forestillingen Putti Plutti pott, som er en juleforestilling for alle små og store der ute! Det er fjerde året mine tantebarn er med i forestillingen, så det er like stas hvert år! Guttene våre har stor koset seg. Det blir ikke jul uten Putti Plutti plott ;)
Spennende blir det når jentene tar turen til Larvik for å opptre der i morgen. Er det noen av dere som skal se forestillingen? ;) Anbefales virkelig!

Legger ved litt bilder av barna. Gjett om de har koset seg! :)

 


En stolt Milian-Mattheus da han fikk ta bilde med selveste Plutti ;)
#Jul #familie

VI VENTER EN LITEN..

 • 06.12.2015 - 17:08

En fin søndag med barna, og opprydding i klesskapene har tatt sin tid i dag! Barna har koset seg med julefilm på tv, og hjulpet til med å pynte litt til jul hjemme.Så over til kjønnet på babyen i magen..Nå som jeg har født fire barn, og bærer nå på mitt femte barn er jeg blitt veldig "vandt" med å gå gravid om jeg kan si det på den måten. Med tre gutte svangerskap, og et jente svangerskap bak meg så var det arig å sammenligne litt med de andre svangerskapene denne gangen. 

Det er hva vi har tenkt oss, vi venter en liten jente. Enda en liten lillesøster. Vi gleder oss enormt!
Svangerskapet denne gangen har vært identisk med slik jeg hadde det da jeg gikk med Lone-Leandra.

Hva denne lille skal hete er allerede bestemt, men vi ønsker å holde det litt for oss selv litt lengre. Kanskje jeg deler det på instagram først..
@Mammablomsten

Trykk LIKER-knappen om dere ønsker å vite navnet allerede denne uken :D

 

VI HAR ET LIV VI OGSÅ...

 • 06.12.2015 - 12:45


Nok en uke er forbi, og jeg er vel mer eller mindre klar for uken som møter oss. Jeg må i hvert fall bli det! Jeg skrev i et innlegg her inne at jeg en dag skal dele med dere hva som foregår her hjemme, og det har jeg absolutt tenkt til å gjøre når tiden er inne for det! Innlegget ligger mer eller mindre klart til publisering!
Ettersom det stadig dukker opp kommentarer på at det virker så fint og flott på bloggen, så skal jeg nevne en ting i dette innlegget. -Selvom jeg er åpen med det meste, så er vi en familie på to voksne og fire snart fem barn! Vi har et liv vi også, hvor ikke alt deles på nettet!

Uken som kommer vet jeg kommer til å bli i stor grad; hektisk! Mest av alt fordi jeg har flere viktige avtaler, deriblant et kontraktsmøte, møte med advokat, legetime og diverse små ting som erfaringsmessig fort tar en del tid.
I morgen skal jeg også på sykehuset med Lone for kontroll, noe jeg kjenner at jeg gruer meg til.

Som alle andre så har nok vi det minst like travelt nå før jul. Vi har enda ikke kommet oss ordentlig på plass i det nye huset, da det er små ting som gjenstår.

Senere i dag tenkte jeg å fortelle dere om vi venter en liten jente eller gutt :D

INGENTING BLE SOM JEG TRODDE...

 • 01.12.2015 - 19:00

Jeg må være en av de mest elendige bloggerne til å følge opp oppdateringer! Hehe ;)
Om dagene så foregår det ekstremt mye rundt meg, og jeg gleder meg nå til stundene fremover, det foreligger så mange kjekke planer! Det krever sitt å ha fire barn, oppussing og et svangerskap.
Vet dere, i dag var jeg faktisk på visning! På et småbruk.

Barna har gitt klar beskjed om at de ikke ønsker å bytte barnehage, og kutte relasjonene til kameratene og venninnene sine i barnehagen. Jeg kjenner også veldig på at jeg kunne ikke vært mer fornøyd med en barnehage til ungene mine, enn hva jeg er med den de går i nå. Livet så nære byen var absolutt ikke slik jeg ønsket meg at det skulle være, så planen er å komme seg raskt opp til Siljan igjen. Jeg kjenner faktisk et savn til tryggheten og miljøet i Siljan.  Hva er det man bruker å si? "Jo raskere jo bedre.." ;)

Forresten så ble dagens ultralyd utsatt til torsdag, så da håper jeg at jeg kan fortelle dere hvilket kjønn babyen har :) 

June-Maria

Sammen med min ektemann Niklas, har jeg fått 5 små barn, tre gutter og to jenter som er født i 2011, 2012, 2013, 2015 og 2016! Jeg skriver om livet som ung mor til mange små. For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på; junemaria-sr@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no