hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Prøverør for å få tvillinger

 • 30.11.2017 - 21:43

Ok, mange vil sikkert kverke meg for å si dette men det får i så fall bare være. Jeg kom over et bilde på Instagram her om dagen, og jeg kjente nok en gang på følelsen av at jeg ønsker meg tvillinger dersom vi skal ha flere barn. Jeg som hjertemamma kan fortelle at jeg vet ekstremt hvor takknemlig man skal være for at barna er friske, men også over de miraklene man er så heldige å få. Jeg vet at det er mer krevende å skulle amme to, stelle to, bysse to, og generelt ta seg av TO babyer samtidig. Men har dere tenkt over at jeg tar vare på seks til en hver tid?

Både Niklas og jeg har et ønske om tvillinger, og har vel egentlig ønsket og håpet på tvillinger i de tidligere svangerskapene. Synd jeg har risikosvangerskap i seg selv, i form av at jeg har født fire av barna prematurt. Og med tanke på at tvillingsvangerskap går under kategorien risikosvangerskap, får fristelsen til å ta prøverør kun for å øke sjansene for tvillinger få bli med tankene ;)

Jeg vet jeg har 6 barn, når 144 kalenderpakker skal pakkes inn

 • 30.11.2017 - 10:08

I går kveld da jeg kom hjem fra jobb, ble jeg sittende med kalenderene til barna i lang tid. Jeg har jo trossalt 144 gaver og pakke inn i år, så det tar jo litt tid. Jeg leste forresten et par andre som klaget over at vi foreldre lager pakkekalender til våre barn. Jeg er helt seriøs i mitt spørsmål nå; har ikke personene annet å drive tiden sin med, enn å henge seg opp i hva alle andre gjør?

Jeg mener, vil naboen eller Jens hattemaker lage kalender til sine barn, så la nå for all del de bruke sin tid til det. Jeg personlig syntes det er helt _FANTASTISK_ å handle inn gaver, og bruke MIN tid om kveldene når barna er i seng. Jeg syntes alt som har med kalenderen å gjøre er helt magisk. Den spenningen og gleden barna får, er jo til syvende og sist verdt det! Samtidig vil jeg også fortelle at siden vi har mulighet til å gi våre barn akkurat den kalenderen vi vil, har vi også tenkt på andre barn som nødvendigvis ikke kan få en pakkekalender til jul. Vi har kjøpt mat og lagt i kurv på Meny, til «omvendt julenisse». Kanskje det er flere som kan bidra der? :)

Jeg kjenner det kribler i magen allerede, og ser frem til masse spenning og moro med barna mine. De får alt fra småleker til billetter til show osv. Jeg er temmelig sikker på at disse kveldene jeg har engasjert meg for at mine små får en fin kalender, kommer til å gi oss masse moro og god tid sammen. God førjulstid da dere

Mitt spennende prosjekt

 • 29.11.2017 - 09:22

Hei på dere. Jeg er travel om dagen, og det resulterer i få oppdateringer. Jeg har absolutt ambisjoner om forbedring her!

Men vet dere hva? Jeg må fortelle dere om mitt herlige lille prosjekt de siste dagene. På jobben har jeg laget adventskalender med FLAX lodd, og jeg er bare så fornøyd med de, at jeg sa det til Niklas i går kveld, at jeg ønsker meg en selv.

Så dersom dere (over 18 år) vil ha en spennende og sjarmerende adventskalender, så kom innom meg på Narvesen PP-senteret i dag fra klokken 14:00. De passer perfekt å gi bort til kjæresten, en god venn, besteforeldre, ansatte, eller hva med å kjøpe en til seg selv? ;) Jeg er på vakt i kveld, og har ladet opp en haug med ulike kalendere i flere forskjellige prisklasser. Den største som på bildet under her, er det begrenset antall av, så vær først ute :D

Sees vi?🤶

Denne helgen kan vi leve lenge på

 • 27.11.2017 - 12:38

Hei på dere! Jeg hadde ikke anledning til å komme med en oppdatering i helgen, for tiden føk i fra meg. Men herlighet som vi har koset oss, og batteriene er nærmest fulladet så denne helgen kan vi leve lenge på. I hvert fall til neste gang vi tar oss barnefri, noe jeg tenker blir en stund til! ;)

Jeg trenger vel egentlig ikke legge ut om hvor stort savn jeg hadde til barna, og spesielt til minstemann, for det regner jeg med at dere lesere allerede vet. Det hjalp veldig på at jeg fikk Snapchat som åpenbart bekreftet at de alle seks hadde det veldig bra hjemme, og i nabohuset. Denne mandagen har blitt en rydde og vaskedag. Jeg skal jobbe en del denne uken, og med tanke på at det allerede er første desember til fredag må jeg planlegge litt i forhold til når nissegjengen vår skal få komme ut av boden. Mulig jeg er sær, men jeg har lagt til tradisjon at jeg må ta en reel før-julsvask før all pynten kommer frem i alle kriker og kroker her hjemme. Det er vel egentlig bare til å manne meg opp før jeg skal bære all pynten ned fra boden, for bare det blir en treningsøkt i seg selv. HaHa!!

Vi har reist fra alle seks barna

 • 25.11.2017 - 12:37

God formiddag til dere. Skal jeg fortelle dere hvor gal jeg har vært i dag?! Jeg har sammen med Niklas pakket kofferten og brystpumpen, og reist fra alle seks barna våre, og skal ha barnefri til i morgen. Vi er på julebord med overnatting med jobben til Niklas, så det er en perfekt mulighet for oss til å kose oss og koble litt av foreldrerollen. Selvom firmaet Niklas jobber i er enestående og hadde faktisk latt oss ha med Melion, valgte jeg å reise i fra han. De fem eldste nyter kvalitetstid med bestemor (moren til Niklas), og Melion nyter alenetid med en av mine nærmeste venninner (og nabo), Kristin ;)

Jeg har aldri før reist fra noen av barna når de har vært så små, og jeg har heller aldri «fri» med mindre jeg må. Nå imens Niklas og gjengen har fagdel, skal jeg nyte tiden alene på hotellrommet og slappe av. Jeg har forresten gårsdagens episoder fra home and Away å ta igjen ;)

Jeg kommer innom litt senere i dag, og skal oppdatere dere fra vårt døgn med barnefri!

En ny liten baby-jente <3

 • 23.11.2017 - 18:55

På tirsdag var jeg på shopping sammen med Niklas, og vi fant faktisk en utrolig nydelig babykjole i størrelse 50. Tro det eller ei, men vi kjørte tur/retur Ullared, og reiste hjem med stapp full bil. Masse julegaver og kalendergaver er nå i hus, sammen med alt mulig annet. Er det ikke slik at man alltid finner ting man egentlig trenger, samtidig som man finner dobbelt så mye annet man egentlig ikke har behov for. Uansett, jeg syntes kjolen var så vakker at jeg kunne ikke gå ifra den. Den var så «typisk June» som man får det!

En mørk dag

 • 23.11.2017 - 10:55

Jeg vet virkelig å sette pris på slike dager som i dag. Lone, Milian og Adriel er i barnehagen, Noah på skolen og jeg koser meg hjemme med de to minste. Siden strømmen er tatt her i dag, har vi tent masse stearinlys og vi koser oss med bøker, yoghurt og dupplo. Melion syntes det er toppen å få ligge på magen på gulvet, imens han ser på Esthelle og meg bygge. Jeg ble så deprimert når jeg satt meg i bilen på vei hjem fra jobb i går. Tenk at all den hvite fine, deilige snøen vi fikk i går bare skal regne bort..

Akkurat nå sover de to trollungene mine, så jeg fikk satt meg ned for å oppdatere dere, før jeg skal gå løs på en stor haug med klær som skal brettes. Også har jeg tre maskiner med ulltøy jeg må få kjørt også.

Jeg skal hente de små tidlig i barnehagen i dag, og bare kose meg hjemme i mammarollen, og få gjort unna litt småting her hjemme. Det må trossalt til det også..

Lampen kjøpte vi forresten på Ullared, og jeg er så fornøyd!

Ekteskapet satt på prøve

 • 21.11.2017 - 22:31

Jeg tenkte at jeg skal innom i kveld med et lite innslag. Bedre sent enn ikke? ;)

Nå er det tre måneder siden Niklas og jeg ble foreldre igjen. Den 12.august kom vårt sjette barn til verden, og det har naturligvis latt oss få kjenne på «oss». Etter noen uker med kolikk, innkjøring på barneskole for eldstemann og ny barnehage for Lone, Adriel og Milian så kan jeg si at dette kun er fryd og gammen. Ja for det er det virkelig. Det føles som dette er verdens mest naturlige ting for oss.

Jeg må jo fortelle dere at jeg har en utrolig god lagkamerat. Min aller beste venn, støttespiller, kranglefant, kjæreste, ektemann og pappa til barna våre. Rettferdig, tålmodig, konkret og kjærlig er bare noen få ord som beskriver Niklas. Jeg har til og med tatt meg til å takke min svigermor for å ha skapt dette menneske.

Jeg vet at det fra utsiden kan virke for godt til å være sant. Jeg har vel aldri sagt at Niklas og jeg har et plettfritt forhold. Vi møter på utfordringer vi også, slik som alle andre. Vi har i løpet av disse åtte årene såret hverandre, men det viktigste av alt så har vi nå besteget høye fjelltopper sammen. Den tredje september to tusen og elleve sto vi ved alteret i Kjose kirke og ga hverandre vårt JA. I perioder har ekteskapet blitt satt på prøve. Vi har vokst med hverandre men også hver for oss. Jeg vil påstå at de siste ni månedene har vært våre mest fantastiske måneder. I en hverdag som foreldre til seks barn står vi støtt. Jeg er lykkelig

På reisefot med Kristin

 • 20.11.2017 - 12:09

Hei på dere og god mandag! Jeg er en liten tur innom for å fortelle dere om tidenes lengste shopping tur noensinne!

Det hele startet 04:00 natt til søndag, hvor Melion, Kristin og jeg reiste avgårde fra Skien. Vi var klare for å rekke fergen 05:15 fra Horten-Moss. Men så viste det seg at når vi sto på kaien i Horten at den første båten ikke gikk før 06:30! Det er i ukedagene båten går tidlig... Siden Melion sov så godt i sete sitt, valgte vi å kjøre om Drøbak i stedet for å vente på båten.

Reisen mot svenskegrensen gikk relativt greit. Kristin måtte overta kjøringen litt, siden jeg var trett. I tillegg til å dubbe litt fikk jeg også klargjort et par blogginnlegg om noe veldig spennende ;)

På veien fant vi ut at vi skulle stoppe et sted for mat, men etter en lang bomtur fant vi ut at vi hadde kjørt feil. Mange stopp for ammepauser, bleieskift og kosetid ble lagt inn, og vi var overmodne for shopping når vi (LES: ENDELIG!!) parkerte på Ullared klokken 12:50. Hahaha, hvem bruker 9 timer fra Skien til Ullared liksom?

Når shoppingen var ferdig var vi klare for å reise hjem, og nå kjente vi jo reiseruten vår godt så vi var klare for den normalt 5-timers lange reisen hjem! Tror dere vi klarte å komme oss hjem samme dagen? Nei, det gjorde vi aldeles ikke!

For et lite stykke før vi kom til Gøteborg oppdaget jeg en bil som hadde kjørt av E6, og lå nede i en skråning med nødblinken på. Vi ble så bekymret for at det satt noen skadet i bilen, at vi valgte å kjøre av på neste avkjøring, forså å komme oss tilbake til bilen. Der satt det en mann, som fortalte at vi var den andre bilen som hadde stoppet, imens alle andre hadde bare kjørte forbi han. Han hadde selv ringt etter hjelp, så det var da veldig godt med tanke på at så ufattelig mange andre bare hadde kjørt forbi. Så dere, jeg oppfordrer alle til å stoppe om man ser tegn til at noen kan være skadet!

Vi hadde egentlig mål å rekke innom matbutikken i Svinesund før det stengte, men det var bare å glemme. Vi fikk handlet mat i Uddevalla og suste bort tiden. Vi siktet oss inn 23:00 båten fra Moss-Horten, men den klarte vi å miste med seks minutter. Vi ble da sittende i 45 minutter for å vente på neste båt. Vel lykkelige var vi når vi parkerte hjemme på gårdsplassen 01:45 ;)

Alt i alt hadde vi en fantastisk reise, og jeg bare digger Kristin. For et herlig positivt menneske vi har i livet vårt ❤

Unike rabattkoder + tilbud til alle gravide

 • 19.11.2017 - 08:50

/samarbeid/

I dag har jeg lyst til å tipse alle gravide om at Knerten&Karoline har et helt eget GRAVIDTILBUD.

Ved å melde seg på, mottar man gratis en rabattkode som gir 30 prosent avslag på alle klær i størrelse 50-74. Tilbudet gjelder i 6 måneder fra termindato. Man må sende navnet sitt og termindato på en e-post til gravid@knertenogkaroline.no

I tillegg til å tipse om gravidtilbudet har jeg fått gleden av å kjøre et kjempe kupp sammen med Knerten&Karoline ved å gi alle dere 30% rabatt på alt babytøy t.o.m. onsdag 22.11.17 bruk koden: Baby30

For å få 20% på resten av nettbutikken bruk kode: Junenovember20

Dersom man ønsker å bruke flere av rabattkodene kan man gjøre dette ved å legge inn separate bestillinger, send Mail til nettbutikk@knertenogkaroline.no -oppgi ordrenummer og man blir kun belastet for frakt på den ene bestillingen.

Bodyen Melion har på seg finner dere Her. Og buksa Her.

Jeg trenger deres hjelp!

 • 17.11.2017 - 23:01

God fredagskveld til dere! Nå som jeg er tilbake i jobb og funnet en rutine som fungerer utmerket for oss, har jeg bestemt meg for at jeg vil tilbake med regelmessige innlegg her på bloggen, så derfor ønsker jeg deres hjelp. Jeg føler ofte at det blir litt mye «dette gjorde vi, og dette skal vi». Haha! Jeg har en kalender med masse planer på agendaen, og datoer for når jeg kan publisere det ene etter det andre så mye spennende kommer til å skje i tiden fremover, det kan jeg love dere! Det er nettopp DERE jeg skriver til og for, kun for å fortelle dere om livet mitt. Litt unormalt til å være en tjuefemåring vel og merke :)

Hva vil dere lese mer om? Pappa-post? Legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet på facebooksiden min HER. -Jeg tar imot tips og ønsker med stor takk <3

Jeg er ikke ferdig som rugekasse

 • 17.11.2017 - 19:44

Jeg er fremdeles helt sjokkert over hvor fort babytiden flyr fra oss hver gang. Minstebror er blitt tre måneder, og langt ifra den lille babyen vi kom hjem fra sykehuset med. Nå vet jeg riktignok ikke hvor mye han veier nå, men det skal vi få vite til uken. Da er det også tid for den første vaksinen. Det eneste jeg vet er at han fullammes og viser klare tegn til trivsel og han vokser ut av klærne sine. Utrolig rart å pakke ned størrelse 44 og 50, da blir det faktisk virkelig at han vokser ut av nyfødtklærne sine. Jeg gråt mine tårer når jeg la de pent ned i plastkassen sin, og jeg fikk nok en gang kjenne på følelsen av at jeg overhodet ikke er ferdig som rugekasse!

Det er så herlig å se hvordan han allerede kjenner igjen personene rundt seg, og så fort han ser Nik, søskena sine eller meg så smiler han fra øret til øret. Flere ganger om dagen har vi lange og viktige samtaler. Han rekker tunge når vi gjør det, lager de samme lydene vi gjør, og hermer etter oss ved å smatte når vi gjør det. De siste tre ukene har vi også mer og mer fått høre verdens skjønneste latter. Jeg smelter, og er så forelsket!! Dere mødre kjenner dere helt sikkert igjen i hva jeg mener? ;)

Sekten vi hører til i, og baby nummer 7

 • 17.11.2017 - 14:53

Det er et par ting jeg til stadighet får spørsmål om, som jeg har lyst til å svare på. Det første er om vi er medlem av en sekt, og om vi skal ha flere barn. Hør her, nå skal jeg fortelle dere noe ganske artig og kanskje litt overraskende?

Niklas og jeg er medlem av en sekt. Ikke noen sekt dere kan knytte opp til noe vel og merke. Eller jo, det kan knyttes opp mot resultat av kjærlighet. Vi har lov til å bruke prevensjon, og tro det eller ei så har vi til og med gjort det i perioder. Vi kan kle oss som vi vil, vi kan tørre og leve litt utenfor A4, vi kan spise hva vi vil og vi kan gjøre nøyaktig som vi innenfor norske lover har lov til å gjøre. Dere kan gjerne Google sekten jeg snakker om ved å skrive inn: LykkenErMange i søkefeltet. Der vil dere få opp masse om en familie med to voksne hvor mye kjærlighet har resultert i seks barn. Og vet dere hva? en dag kan dere også kanskje lese om at det ventes enda et nytt barn i familien også. For det er helt sant, vi ønsker oss et barn til i fremtiden❤

*Our happiness is many children. It’s just because two people fell in love*

De to eldste skattene

 • 14.11.2017 - 18:32

Nå har vi tilbakelagt oss enda en korøvelse, og jeg sprekker av stolthet. For ja, jo og absolutt! At det virkelig er mulig å kunne være så stolt over barna sine! De dagene det er øvelse er det satt av til «mamma og de store gutta tid». Noah, Milian og jeg har en god time sammen, og det er veldig givende både for dem og meg. De skal synge i Skien kirke nærmere jul, men jeg skal fortelle mer om det senere, slik at dere kan komme og høre de synge. ;)

5 ting som irriterer meg

 • 13.11.2017 - 20:08

1. Jeg kan ikke begripe at mennesker i trafikken krysser sperrelinjen. Uforståelig men Ok for meg at andre gjør det, men vær så snill å ikke ligg på tuta bak meg fordi jeg ikke krysser hverken en enkel eller en dobbel sperrelinje.

2. Er det seriøst ikke mulig for røykere å trekke seg litt vekk fra inngangene på f.eks. kjøpesentre? Eller bare utenfor hovedinngangen på Tønsberg sykehus. For meg er det greit at andre røyker, men vær så snill å gå unna med den dritten slik at vi som ønsker kan få slippe og bli utsatt for passiv røyking!!

3. Jeg får fnatt av ansatte i en butikk som står å snakker seg i mellom om hva de fant på av sprell i helgen. Kjempe flott at minner ble skapt, men spar kundene for slikt. Jeg er i hvert fall ikke interessert å stå og vente på hjelp fordi de ansatte snakker seg i mellom!

4. Hvorfor må apotek-ansatte snakke så høyt?! Jeg mener det er fantastisk at de snakker tydelig og oppgir rett informasjon til pasientene, men vær vennlig å ikke rop ut «denne testen gir best resultat på morgenurinen». Jeg vet det, og trenger ikke at alle snur seg og forstår at jeg mistenker en graviditet.

5. At vi i 2017 kan kjøre langs veien og se mennesker uten refleks. Halo, livet er dyrebart og har man ansvar for barn burde man alltid ha sikkerhet i tankene!

Dåpsdag 12.11.2017

 • 13.11.2017 - 13:55

I går hadde vi en kjempe koselig dåp og feiring av vår lille minstemann. Jeg er så stolt at det er helt ubeskrivelig. Alle seks barna var pyntet for anledningen, og vi foreldre storkoset oss.

Til en litt ny forandring ble det dåp i Skien denne gangen, og ikke i Siljan. Selskapet hadde vi ombord på Fjordline med tur/retur Sandefjord-Strømstad. Vi hadde et eget selskapslokalet ombord, med middagsbuffet på vei over til Sverige, og med Kaffe og kake på vei hjem. Tusen takk til alle som var med på å feire Melion-Marchelius 💙

Flere bilder kommer senere :)

June-Maria «må ha»

 • 07.11.2017 - 09:00

/innholder annonse/

Den siste tiden har jeg funnet mer ut hvem jeg er som June, og ikke «bare» en mamma. Jeg har begynt å jobbe igjen, og er til stadighet på farten. Ikke at jeg ikke er det som mamma altså ;) For første gang har jeg funnet meg en nyhet som har blitt et must for meg.

Faktisk kjenner jeg at det er blitt en «må ha» i hverdagen min. Har dere kanskje smakt CHIA HUMARA? Et perfekt mellommåltid uansett om man er på jobb, skole eller på farten. Jeg kan fint kose meg med en slik på kvelden, og jeg har lagt min elsk på mango og pasjonsfrukt imens Niklas liker den med Jordbær og granateple best! Deilig med noe helt naturlig, kun fruktjuice og chia. Sunt og med få kalorier. Mettende, og ekstremt godt! De kan kjøpes på Deli de Luca (også ESSO stasjonene med Deli). Jeg anbefaler dere virkelig å teste de ut. Jeg sa til Niklas litt tidligere her at det er synd jeg ikke smakte de når jeg gikk gravid med Melion, for det hadde vært perfekt å være fysen på noe så sunt og godt.

Hvor jobber jeg?

 • 06.11.2017 - 19:47

God mandag til dere, jeg ble dessverre offline i løpet av helgen da jeg har vært veldig travel. De siste dagene har jeg vært i opplæring i ny jobb, og jeg kjenner at det er både veldig givende men også krevende i form av at jeg har en liten baby og en ettåring hjemme. De fire andre er jo i barnehage og på skolen. Jeg har fått kjenne på hvorfor jeg valgte å studere salg, service og sikkerhet og hvorfor jeg nå i «voksen» alder har begynt på studiet «ledelse i varehandel». Jeg trives med andre ord veldig godt på Narvesen på PP-senteret i Porsgrunn, og jeg håper at nettopp DERE kommer en tur innom for å hilse på meg. Hos oss får dere kjøpe rykende ferske bakervarer samt masse annet digg! Vi sees på Narvesen PP-senteret;)

Jeg har begynt i ny jobb

 • 02.11.2017 - 19:25

God kveld til dere, jeg glimter til med en liten oppdatering nå i kveld, selvom jeg i utgangspunktet så for meg at det ikke ble rom for en oppdatering på denne dagen som har vært travel og spennende på en og samme tid. Jeg har begynt i ny jobb, i tillegg til at jeg har denne bloggen. Jeg kommer til å fortelle dere masse mer om det snart. Som jeg skrev i går så betyr det også at jeg må være litt avgårde fra babyen min, men denne dagen har gått over all forventing og det må jeg bare skryte av for Niklas er utrolig flink!

Jeg må også fortelle dere at noe av det nydeligste jeg har sett på lenge, er når jeg så Melion og Esthelle når jeg kom hjem i dag. Når de begge fikk se meg smilte så gliset hadde gått rundt om de ikke hadde hatt ører ;)

Jeg håper dere har hatt en fin torsdag, det har jeg! :D Følg Facebook siden min HER og @ Lykkenermange på Instagram.

Derfor gruer jeg meg til i morgen

 • 01.11.2017 - 20:32

God onsdagskveld, barna er nå i seng så jeg har endelig fått satt meg ned for kvelden.
Jeg har lyst til å fortelle dere litt om det jeg skrev i det forrige innlegget mitt litt tidligere i dag. Jeg fikk i dag en veldig stor nyhet som vil forandre en del på vår hverdag. Ikke bare for min del, men også en del for Melion og Esthelle. De to som ikke har barnehageplass må i tiden fremover tilbringe mer tid sammen med pappaen sin alene uten meg da jeg skal begi meg ut på noe nytt og spennende. Det innebærer at i tiden fremover blir det en del pumping på meg ettersom nurket selvfølgelig kun skal få det beste. Jeg kjenner det godt i magen i kveld, ettersom jeg allerede i morgen tidlig kommer til å reise. Jeg er hundre prosent sikker på at Nik kommer til å storkose seg litt i min rolle. Det blir naturligvis mindre tid for Niklas og meg til å pleie forholdet vårt, men akkurat nå er det min tur til å satse.
Forresten dere, jeg vil bare si til dere at jeg nå er tilbake i bloggverden, og gleder meg til å ta dere med på en spennende reise hvor mye vil skje i tiden fremover. 

En fantastisk nyhet

 • 01.11.2017 - 14:29

Jeg er bare en super rask tur innom for å gi et livstegn fra meg. I går hadde vi en vanvittig travel dag, men herlighet som jeg koset meg. Og vet dere hva? Både Milian og Noah har begynt i kor, og jeg er så stolt! I dag har jeg fått nok en stor nyhet, men jeg må vente litt med å fortelle dere om den.

Jeg kommer tilbake litt senere i dag, så følg med!!

Følg gjerne Facebooksiden min HER

June-Maria

Sammen med min ektemann Niklas, har jeg fått 6 små barn, fire gutter og to jenter som er født i 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 & 2017! Jeg skriver om livet som ung mor til mange små. For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på; junemaria-sr@hotmail.com

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no