hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

I skyggen av søsteren

  • 29.01.2018 kl.23:38

Nå har kvelden senket seg her i huset, og jeg har endelig fått lagt meg. Jeg fikk lyst til å dele et innlegg, selvom klokken er mye. Jeg syntes jeg ofte forteller dere om Lone, og lyset skrues ofte på rundt henne pågrunn av hennes hjertefeil. Jeg forstår at det kan virke som jeg fremmer henne på et vis, men dere skal vite at den andre lille prinsessen min har også et helt spesielt bånd til mammaen sin. Den minste, bestemte og bortskjemte «Ellie-Bellie» jenta mi.

Jeg ser så vanvittig mye meg selv i den lille snuppa. Det kan nok være fordi jeg og Esthelle har fått være hjemme sammen så lenge, og hun hermer og imiterer meg for alt hun klarer. Personligheten hennes er så vakker, og enestående at hun får virkelig smeltet fjell om hun vil. Brødrene sine har hun ordentlig kontroll over, og de elsker å ha henne med seg i lek!

Jeg er så stolt av Esthelle. Hun lærer nye ord hele tiden, springer rundt her og er helt spesiell for meg. Det er noe med måten hun sier mamma på, som er så vakkert. Bare hvordan hun dirigerer pappaen sin rundt, i en alder av 1,5 år. Med det rampete og sjarmerende smilet sitt, får hun det akkurat som hun vil.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no