hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En stor prøve jeg må bestå!

  • 29.01.2018 kl.14:36

Siden barnehagen til barna er steng i dag, har jeg til det fulle storkoset meg med de fem minste, imens eldste har vært på skolen. I morgen fyller Milian seks år og han skal feires skikkelig, så jeg tok med meg fem spente lykketroll på shopping på Herkules i dag. Siden Milian skal ha kostyme party i morgen, kjøpte han seg nytt kostyme sammen med Lone, Adriel og Esthelle. Jeg har kjøpt meg noen nye antrekk, og jeg må bare si at det å ha med seg den lille gjengen min på shopping lar selvtilliten vokse. «Wow mamma! Den kjolen var skikkelig fin på deg!» «Så fin du er mamma, DEN var fin den!».

Forøvrig må jeg jo nevne at jeg er så stolt over hvor flotte barn jeg har. Så veloppdratt og høflige. Det kom et eldre ektepar bort til oss for å fortelle meg at jeg hadde en så nydelig bukett med små barn, og videre skrøyt de av sveisen til Adriel og Milian. Ut fra de små kroppene kom et høflig «tusen takk, du er også veldig fin på håret!» smelt i mammahjertet!

Nå har vi nettopp gjort ferdig leksene til Noah, så Niklas har tatt med seg de fem eldste opp for å leke. Jeg ligger sammen med Melion i sengen, for jeg skal lese til en stor prøve jeg har på fredag, og denne prøven MÅ jeg bestå! Nå får jeg virkelig rustet opp pensumet fra videregående, og det er kjempe moro. Jeg blir faktisk overrasket over hvor mye jeg egentlig kan, sånn utenfor mammarollen min. Haha!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no