hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En helt annen baby-tid

  • 27.01.2018 kl.20:43

Jeg har fått en del spørsmål rundt hvordan det er med amming av minstebror, nå som jeg jobber såpass mye, så det tenkte jeg at jeg kan fortelle litt om. Jeg kan vel egentlig bare si at vi får det til. Det har hendt at Niklas kommer innom meg i butikken i rolige perioder slik at jeg kan ta ammepause på kontoret imens han ser til butikken, kommer det kunder så tar jeg kassen. Null problem.

Jeg pumper en del, og når jeg er hjemme så ammer jeg. Jeg har merket at etter jeg begynte og jobbe så har han vært en skikkelig _moms_ om natten. Han skal ligge klistret inntil meg, og han viser åpenbart at han trenger ammingen i stor grad enda. Det er et faktum at denne tiden med baby har vært annerledes. Jeg begynte jo og jobbe når han var bare 3 måneder, og det er jo helt annerledes enn hva jeg har gjort med de fem første.

Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg begynte så tidlig, og det kan jeg si at det var av den enkle grunnen at jeg var klar. Jeg har vært en mamma som har vært til stede 150% så lenge for barna mine, og nå hadde vi faktisk mulighet til at jeg kunne ta noen vakter. Jeg er like tilstede for barna nå, men jeg har i tillegg til å være mamma, også anledning til å gjøre noe jeg trives veldig godt med. Det har jo forandret seg gradvis, og nå jobber jeg jo fullt. Niklas syntes også det er veldig deilig at han også får mer tid sammen med barna, så dette er virkelig godt for hele familien. Melion viser klare tegn til trivsel, og han er verksemd blideste lille kar. Han utvikler seg så fint, og han er blitt veldig sprek!

Jeg syntes det har vært et helt riktig valg for oss som en familie, og vi alle trives med det. Det er ekstremt deilig å se at vi får hverdagen vår til å gå opp i opp, og enda har Niklas og jeg god tid til kjæreste-tid sammen. For min del kommer det til å skje vanvittig mye i de nærmeste ukene, og det skal jeg fortelle dere mer om i løpet av en ukestid!

Jeg ser at hverdagen med seks barn ikke er noe annet enn en fryd. Ja det er travelt, men det hadde det vært om vi hadde bare tre barn også. Det er lekser, mange barn på besøk, aktiviteter, kjøring og henting her og der, men fy søren så kjekt det er å få følge opp barna våre! Niklas og jeg er ikke noe annet enn ekstremt heldige! ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no