hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Pappapost: Dette gjør like vondt i pappahjertet!

  • 27.01.2018 kl.10:04

Hei på dere og god lørdags formiddag!

June reiste avgårde på jobb i dag tidlig, hvilket som da betyr at jeg har «pappa-dag» med alle seks barna. I dag blir det en helt vanlig lørdag, hvor jeg skal få brettet klær og ryddet litt før June kommer hjem. Ute er det så skrekkelig glatt også, så det er ikke noe særlig å gå ut.

Melion er syk med forkjølelse og feber, så han blir jeg naturligvis å våke ekstra over i dag. Jeg forstår June godt når hun sa at hun egentlig ikke ville reise fra babyen vår i dag. Det er vondt når barna er syke, og spesielt når man ikke har mulighet til å være med de hele tiden. Man hører ofte mødrene si at det gjør så vondt i mammahjertet når barna er syke, men jeg skal sannelig si at det gjør like vondt i pappahjertet!

Småtrollene mine har kjøpt seg en ny film på Apple-tv i dag, og siden den straks er ferdig så får jeg skyndte meg og gjøre klar bolledeigen, slik at neste aktivitet er klar. Hadde det ikke vært for at de fem eldste sitter klistret til TV, og Melion sov på brystet mitt hadde jeg aldri hatt tid til å slenge ut denne oppdateringen fra oss ;) håper dere får en fin lørdag!

-Niklas

Følg oss på Instagram @Lykkenermange

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no