hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Spørsmål og svar del 3

  • 23.01.2018 kl.20:30

I dag tenkte jeg at jeg skal slenge ut noen spørsmål og svar, knyttet til meg som June-Maria og ikke meg som mamma!

Hva jobber jeg med, i tillegg til at jeg er blogger?

Som jeg har skrevet her tidligere, jobber jeg i Narvesen. For noen er det kanskje ikke noe, for meg er det lidenskap. Jeg er en selger som person, og jeg elsker hvert et kundemøte jeg har hver eneste dag. Som jeg fortalte dere skulle jeg i utgangspunktet jobbe 40%.. det har endret seg. Nå jobber jeg opp til 7 dager i uken!

Hvor ser du deg selv om ti år?

Dette spørsmålet syntes jeg er festlig. Jeg kjenner ikke en person som har truffet blink. Ting forandrer seg, og veien blir til. Det eneste jeg vet i dag, er at jeg er på stor vei mot mitt mål og min drøm.

Hva gjør deg lykkelig?

I grunn et innholdsrikt spørsmål. Om jeg ikke skal nevne Niklas og barna våre, så må jeg definitivt si jobben min. Bloggen. Vennene våre. Naboene våre. Ja faktisk er det en god del som er med på å gjøre at jeg kjenner at jeg er lykkelig.

Er det sant at du ikke har kontakt med din egen familie?

Et spørsmål jeg igrunn ikke har ønsket å belyse i hensyn til barna mine. Men ja, Ok da. Det stemmer helt og holdent. Jeg har blitt alvorlig sviktet og trakassert, så det stemmer at jeg ikke har noe familie, og barna mine husker knapt familien min. Men jeg vil si at vi har da god kontakt med den ene søsteren min, så det betyr mangt for oss!❤

Siden du sier dere ikke er i sekt, bruker dere prevensjon da?

Det er knapt ingen spørsmål som overrasker meg lengre. Så dette har jeg null problem med å svare på. Det er ikke slik at vi satser og hopper av i svingen nei. Prevensjon er en selvfølge for oss, nettopp av den årsak at vi ikke ønsker flere barn på dette tidspunktet ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no