hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Reiser for å fornye ekteskapet

  • 15.01.2018 kl.20:45

Ved middagsbordet i dag gikk planene både høyt og lavt. Mye er på stell, og barna vet akkurat hvordan vi skal feire fornyelse av ekteskapsløftene våre i Thailand. Det kom kanskje ikke som noe sjokk at vi velger å reise ned igjen til Thailand med barna? Sist vi var der nede i tre uker, storkoset vi oss så til de grader. Bokstavelig talt ;) Da vi var i Thailand, var vi på stranden hvor Niklas fridde til meg, den samme stranden hvor vi skal fornye ekteskapet. Barna vet derfor nøyaktig hva vi snakker om, og de gleder seg veldig! Kreativiteten til de små er så fantastisk, og det er helt vakkert å høre hvordan de tar del i planleggingen.

Lone og Esthelle er klare i sin tale, de skal ha rosa brudepikekjoler med glitter på. Om jeg er enig får være en annen sak. Jeg håper de innfinner seg i hvite nydelige kjoler, som jeg gleder meg veldig til at de skal ha på seg. De er ganske så søte de to snuppene våre når de sitter og avtaler seg i mellom. Lone «Itte sant vi skal ha rosa kjoler med glitter på, Ellie bellie?!» Esthelle: «ja’a. Jeg ha RoSA!»

Jeg selv har bestemt meg for at jeg ikke skal ha kjolen jeg hadde da vi giftet oss, men en annen som vil være mer passelig til et eksotisk bryllup i mange varmegrader.

Slenger ved et bilde her jeg sitter og drømmer meg bort. Jeg blir jo helt forelsket bare av tanken på brudebildene med alle seks barna våre 💕

Se videoen av Lone på Instagram @Lykkenermange nå, hun gleder seg allerede veldig!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no