hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Spørsmål og svar, del 2

  • 14.01.2018 kl.21:37

Her kommer del 2 av spørsmål og svar, og det er meg Niklas som har tatt stafettpinnen denne gangen! Jeg lovet Noah at han får del 3 ;)

Hvor lenge har vi vært kjærester, og hvor lenge har vi vært gift? I oktober dette året har vi vært offisielt kjærester i 9 år, og i september har vi vært gift i 7 år.

-Har dere begge to ønsket dere mange barn? Nei. Vi har egentlig ikke hatt noe ønske om hverken det ene eller det andre. Det har bare blitt helt naturlig, og det har føles så rett hele veien.

-Når kommer syvende barnet, siden June skrev at hun ønsker seg flere barn? Det syvende barnet er enda ikke planlagt. Det er ønsket, spesielt fra barna sin side. Akkurat nå blir det ikke aktuelt med en liten baby. Dersom vi velger å prøve på en graviditet igjen, så blir det en attpå-klatt ;)

-Når June skrev at det skjer mye i 2018, hva mener hun med det? Det June mener med det, skal hun fortelle dere når tiden er inne for det. June har veldig mye på gang, og jeg er så vanvittig stolt av henne! Hun er faktisk helt rå ;)

-Har forholdet deres alltid vært bra? Forholdet vårt har alltid vært bra. Men vi har hatt våre utfordringer, og våre fjelltopper vi har besteget sammen. Vi har begge såret hverandre, men viktigst av alt er at vi vet å elske hverandre i gode og onde dager, akkurat slik vi lovet hverandre da vi giftet oss. Vi var unge da vi stiftet familie, men vi har begge vokst med hverandre og hver for oss. Vi har alltid stått sterkt sammen, men det siste året vil jeg si vi har blitt mer sammensveiset enn noen gang.

- Hva jobber Niklas med?

Jeg har forstått det slik at det er veldig fokus på hva jeg jobber med, uten at jeg forstår hvorfor det er noe folk i det hele tatt har rett til å vite. Etter å ha sjekket Google, ser man jo at det åpenbart er et emne i søkefeltet! Det viktigste for oss er at jeg har en jobb jeg trives med, og en jobb som passer vår tilværelse med mange små barn. Jeg har i mange år jobbet som butikksjef, og trives nå veldig godt som salgssjef i Verisure ;)

- Hva ser du frem til?

Dette året er det mye jeg ser frem til! Men en av tingene jeg gleder meg til, er at June reiser innover til Oslo for å farge håret sitt, slik at hun kan la sitt eget rødt hår få vokse ut. Når jeg ser på den lille jenta mi Lone, får jeg bare mer lyst til at June skal få sin egen farge.

-Syntes du det er annerledes å være pappa til jenter og gutter?

Ja det syntes jeg. Guttene trenger meg på en helt annen måte. Vi herjer, bygger lego og gjør typiske gutte-ting. Jeg ser godt nå når de begynner å bli store, at vi har et veldig godt far-sønn forhold. Imens jentene mine trenger meg på en helt annen måte igjen. De skal ha meg til å lakke neglene sine, fikse håret, sminke dukkene sine osv. jeg har sett video på YouTube, og har lært meg å flette håret til Lone! Jentene har vel truffet det bløteste i meg tror jeg. Jeg ser så mye June i begge de små jentene mine, og det er noe jeg er utrolig takknemlig for <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no