hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Spørsmål og svar, del 1

  • 07.01.2018 kl.19:25

På oppfordring av lesere, skal jeg i dag svare på litt spørsmål om familiens nyeste tilskudd, som vi er så utrolig heldig å få ha i livene våre. En bestemt liten kar, som skal ha oppmerksomhet hele tiden. En baby som skulle hett «gliset» bare fordi han er et eneste stort smil i våkentiden sin. Jeg har den siste tiden svart på spørsmål fra dere lesere, så følg med. Det kommer i 7 deler ;)

Hvor gammel har Babyen blitt?

-Melion er 5 måneder gammel neste uke.

Hvordan uttaler dere navnet hans?

Personlig syntes jeg han har et av verdens nydeligste navn. Hele gutten, navnet og personligheten han viser oss er så vakker! Vi sier Melion rett frem, og Marchelius sier vi som «Mars-he-lius». Lone er den eneste som til en hver tid omtaler og henvender seg til hele navnet hans. Jeg skal ta opp hvordan hun sier navnet hans, og legge det ut på Instagram @Lykkenermange. Det er riktig nok helt nydelig!

Ammer du?

-Ja, det gjør jeg. Vi har også begynt med rotgrønnsaker og noe frukt. Jeg lager fra bunnen av, og prinsen elsker det.

Hvor ofte bader du babyen?

- Jeg har den erfaringen at så sjelden som mulig er best. Små barn blir fort tør i huden, så det å bade 2-3 ganger i uken holder i massevis. Vi vasker med klut hver eneste morgen og kveld, og koser oss med et bad kun når det trengs.

Sover han hele natten?

-Nei, det har han aldri gjort. Vi ammer flere ganger om natten, og siden vi samsover kobler han seg bare på selv også❤

Hvem ligner han mest på?

Definitivt Esthelle, Adriel og Niklas! Skikkelig brune øyne, og mørkt hår.

Når skal han begynne i barnehage?

Det er veldig vanskelig å svare på den dag i dag, men slik vi ser for oss det nå, så er det ikke aktuelt før ved 2 års alder. Ingen av barna våre har begynt før den alderen, og det kjennes ut som et helt riktig valg for oss foreldre, og våre barn! Jeg er veldig glad for at vi har muligheten til å la barna bli robuste og sterke før de må møte en travel hverdag i barnehagen.💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no