hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Badetid med minstebror

  • 04.01.2018 kl.12:33

/inneholder reklame/

Hei på dere! Jeg har tidligere fått spørsmål om jeg kan vise dere en oversikt over mine rutiner i hverdagen, og det skal jeg gjøre. 
Jeg hadde et herlig bad sammen med Melion i går kveld, etter at vi kom hjem fra sykehuset. Det er så herlig å se hvor mye det lille smiletrollet mitt stor koser seg i badekaret. Niklas bruker å stå sammen med oss, og når Melion er ferdig badet får han 20 minutters oljemassasje av Nik imens jeg sitter ferdig i karet. I samarbeid med ToStreker.no vil jeg virkelig anbefale dere Konjac svamp.

Når jeg selv fant den på nettet ble jeg veldig nysgjerrig, og jeg har brukt den siden i sommer, så jeg kan trygt anbefale den på det varmeste! Det er en svamp som er håndlaget i Korea og er laget av konjacfibre. Den er ikke tilsatt noen form for kjemikaler eller fargestoffer. Den forstyrrer ikke hudens PH-balanse. Man kan fjerne døde hudceller og urenheter på en skånsom måte. Det er nettopp det som gjør at den er perfekt for babyer og små barn. Her i huset har barna hver sin badesvamp, og både Niklas og jeg bruker svampene til både ansiktet og kroppen. 
Tostreker.no er forresten stedet jeg bestiller diskret levering av både eggløsningstester, graviditetstester, folat osv! ;)


 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no