hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En lanterne med et ønske ble sendt opp

  • 03.01.2018 kl.15:30

I mars 2010 sendte Niklas og jeg opp en lanterne fra Karon beach på Phuket i Thailand. Vi skrev et ønske «Baby 2011en liten Noah eller Lone❤»

Måneden etter testet jeg positivt, jeg skulle bli mamma for aller første gang. Jeg gledet meg slik at jeg ikke sov om natten den dagen jeg hadde fått positiv graviditetstest. Etter den første ultralyden i uke 7 reiste vi å kjøpte oss ny vogn og masse babyklær. Alt sa meg at vi ventet en liten gutt. På et vis ønsket jeg meg mest en liten prins.

I dag for 7 år siden kom vår skjønneste Noah-Nathaniel til verden i svangerskapsuke 38. Han ble født klokken 22:49 og var 49 cm lang og 3190 gram stor. Den følelsen jeg kjente når jeg for første gang holdt mitt eget lite barn i armene forblir plantet langt inni hjertet mitt. Jeg kan enda huske alt som det var i går. En styrtfødsel. En stjernekikker. En vakker liten skapning, som vi elsker over alt.

Nå er den lille babyen min ikke så liten lengre. Han er hele syv år gammel. En skolegutt, som liker og ha orden i sakene sine. Snill, kreativ og et hjerte av gull.

GRATULERER MED DAGEN, Skjønne eldstebror Mamma, pappa, søstre og brødre.. vi alle elsker deg

En stolt gutt som fikk akkurat det han ønsket seg til bursdagen sin. Nytt TV, PlayStation og spill.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no