hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Syk baby og innlagt på sykehus

  • 01.01.2018 kl.14:02

I skrivende stund sitter jeg godt tilbakelent i en stressless. Om jeg føler meg mindre stresset kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg, men jeg sitter i hvert fall på det eneste stedet som er riktig nå. Rundt meg er det i grunn veldig stille, og det eneste jeg hører er typiske «sykehus-lyder», som en ringeklokke på gangen og noen skritt fra korridoren.

På brystet mitt sover en utslått og tungpusten Melion. Det var ikke nyttårsfeiringen i går som har satt han ut av form, men trolig et grusomt RS-virus. Ordet RS får meg til å føle meg skrekkelig bekymret. Jeg er enda ubegripelig fascinert over hvordan dette morsinnstinktet er sammensatt og begavet oss damer. På et tidspunkt i natt kjente jeg at det ikke var like «godt» å være mamma. Jeg vet jo at på lik linje som livet som mamma er fint og flott, så er det vel så mye bekymringer. Og jeg.. jeg har ikke nubsjans til å selv legge meg til å sove når barna mine er så syke som Melion er nå. Jeg kjenner på følelsen av hvor heldig vi er som har et sykehus å reise til. En avdeling med dyktige ansatte som går på jobb kun for å ta vare på og hjelpe barna våre. Vi er så heldige!!

Jeg hadde egentlig tenkt å oppdatere dere i går, men dagen gikk unna. Jeg håper dere hadde en fin nyttårsfeiring. ❤ vi går for et knakende godt nytt år, med mye spennende i møte. Selvom 2018 ikke fikk en god start, vet jeg erfaringsmessig at det lønner seg å ta nye tak, og komme desto sterkere tilbake ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no