hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Pappa-post: Jeg vil dele stemningen med dere

  • 26.12.2017 kl.20:02

I dag startet Lone og Noah dagen klokken 06:07 imens resten av huset dubbet videre. Vi dekket en nydelig julefrokost, og jeg har storkoset meg med alle seks barna imens June reiste avgårde på jobb i dag tidlig. Til Melion laget jeg most frukt, noe han syntes er skikkelig godt. Til middag i kveld laget jeg og de små kalkun med tilbehør til June kom hjem fra jobb.

Jeg tenkte jeg vil dele stemningen med dere. Kan dere forestille dere hvor livlig det var her på julaften? Ikke bare når 150 pakker skulle åpnes, og gavepapir, taperester og gavebånd svevde dalende i rommet imens barna ropte en etter én «Ååå, det var akkurat det jeg ønsket meg!!»

Men helt fra natt til julaften. Vi hadde to barn våkne klokken 04:00 bare for at de var så spent på om lillenissen hadde levert julestrømpene. Jeg tenker det samme hvert eneste år, men jeg klarer jo ikke holde det. Jeg tenker vi skal gi barna frokost FØR de får strømpene, men vi klarer jo ikke bryte en tradisjon! En dag i året går det vel greit at de har ladet batteriene med sukker FØR vi setter oss til frokostbordet?;)

Alt i alt hadde vi en veldig koselig julefeiring, og jeg har allerede arkivert de 814 bildene som har foreviget Melion sin første jul ❤

-Niklas

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no