hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Det er noe annerledes

  • 20.12.2017 kl.22:26

Jeg lovet at jeg skulle komme med en liten oppdatering vedrørende vårt lille mirakel. Den lille jenta vår, som får en hver person hun møter til å smile. Hun er så spesiell, bestemt, unik og smart at jeg ikke får beskrevet nok hvor spesiell hun er for meg. Alle barna mine er unike på hver sin måte, og jeg elsker dem like mye. Lone rører meg på en litt annerledes måte enn de andre. Hun er liksom annerledes. Et lite sårt hjertebarn, som trenger meg på en annerledes måte også. På fredag var vi på sykehuset, for den vanlige sjekken av hjertet hennes. Hun syntes det var veldig stas at hun fikk meg til å gå med nisselue, ned på sykehuset. I bilen på vei så fortalte hun meg at jeg var nissemor, og hun var nisseungen min, for hun var et barn og jeg var en voksen mamma ;)

Hun var så avslappet under undersøkelsen, at hun sovnet liggende over meg. Vi reiste hjem fornøyde begge to, for det er ingen forandring på hjertet hennes nå. Til våren blir det oppfølging på Rikshospitalet, så ser vi det derfra!

På veien ut fra sykehuset møtte vi en eldre mann, som satt i en rullestol. Han virket egentlig veldig ensom, noe Lone raskt snudde! Hun gikk bort til han og ønsket han en God Jul. Den gleden jeg så i både Lone sine, og hans øyne er noe som varmet meg så inderlig. Han syntes Lone var aldeles nydelig, og hun stolt fortalte han at hun var en nissejente som heter Lone-Leandra Miracle, og at hun fortalte han at hun hadde vært hos hjertelegen😍

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no