hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Gjesteinnlegg; Pappa-følelser

  • 10.12.2017 kl.08:30

June maset på meg i går igjen, siden jeg har sagt at jeg kan hjelpe henne med oppdateringer. Det er ikke den enkleste utfordringen, men jeg utfordrer meg selv allikevel. Jeg ser når June legger ut et innlegg så kan det være alt fra nøye planlegging, til bare å slenge ut et innlegg gjort på tre minutter. Jeg bruker derimot lang tid på fire setninger! Jeg har fått nøye opplæring her inne, i frykt for at jeg skal få publisert et av de «større» innleggene til June, som ligger klart til publisering.

Nå har vi opplevd noe helt nytt her hjemme, og jeg får pent si det som om June skulle sagt det «Ååå, herlighet assa! Jeg er så stolt i pappahjertet».

Det har seg nemlig slik at Esthelle har for første gang sovet i prinsesseslottet sammen med Lone. Det er bygget to identiske senger i slottet, og endelig følte vi at Esthelle er stor nok til å sove i sin seng, som har stått klar og ventet på henne.

Når vi la jentene mine i går kveld, fikk jeg en så god følelse. Tenk hvor heldige disse to er, som ikke bare har hverandre som sine bestevenninne, men de har også fire brødre som kan beskytte de i tenårene. Hver eneste kveld sjekker June og jeg ungene sammen før vi legger oss. Vi tar runden her sammen, og i går ble vi stående litt inne på jenterommet og beundre de to jentene våre som i går, stolt sovnet med en gang i hver sin del av slottet.

Det er faktisk helt fantastisk minne og lagre på hardisken. Dere skulle bare sett det stolte nydelige smilet fra Esthelle i går, når hun skjønte at hun skulle få sove i slottet. De har en åpning lignende et vindu mellom sengene, og de flirte sammen før de la seg. Jeg glemmer heller ikke det smilet og den kongelige vinkingen hun møtte meg med da jeg kom inn på rommet dems i dag.. Ja, jeg er en stolt pappa

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no