hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Pappa-post: Grådige barn

  • 08.12.2017 kl.18:09

Da er det min tur til å overta litt her inne, så jeg håper dere er klare for litt oppdateringer fra meg.

Jeg og June har funnet ut at er det en ting vi skal rette litt ekstra fokus på nå som det nærmer seg jul, så er det grådighet. Vi har barn som veldig mange andre. Vi har små barn, og dere andre foreldre kjenner dere kanskje igjen når jeg nå skal fortelle om barnas teori om at den største gaven alltid er best. Eller den største godteribiten. Eller bare, hvem fikk mest saft i glasset sitt?

Her hjemme har vi snakket en del om grådighet, og om hvor ufint det er å være grådig. Vi har for eksempel i ulike anledninger gitt barna ulike glass, bare for at de skal lære at det er ikke nødvendigvis glasset som ser mest fullt ut som inneholder mest. Vi har til og med hatt skuespill for dem, slik at de skal få se og kjenne på hva det vil si når noen Er grådige. Vi har snakket om alle de som ikke er så heldige som oss, og vi har til og med lurt barna våre i dag.

I kveld skal de få hver sin STORE kalenderpakke. De kommer til å bli overveldet over de store gavene som nissen har hengt på kalenderen. Vi gleder oss derimot veldig til å se dems reaksjon når esken kun inneholder et lite dinosaur-egg.

I morgen derimot, skal de få en liten pakke hver, med billetter til show. Det blir en veldig fin måte for de å forstå at det er ikke nødvendigvis de største pakkene som er best ;)

Niklas

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no