hits

June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Jeg vet jeg har 6 barn, når 144 kalenderpakker skal pakkes inn

  • 30.11.2017 kl.10:08

I går kveld da jeg kom hjem fra jobb, ble jeg sittende med kalenderene til barna i lang tid. Jeg har jo trossalt 144 gaver og pakke inn i år, så det tar jo litt tid. Jeg leste forresten et par andre som klaget over at vi foreldre lager pakkekalender til våre barn. Jeg er helt seriøs i mitt spørsmål nå; har ikke personene annet å drive tiden sin med, enn å henge seg opp i hva alle andre gjør?

Jeg mener, vil naboen eller Jens hattemaker lage kalender til sine barn, så la nå for all del de bruke sin tid til det. Jeg personlig syntes det er helt _FANTASTISK_ å handle inn gaver, og bruke MIN tid om kveldene når barna er i seng. Jeg syntes alt som har med kalenderen å gjøre er helt magisk. Den spenningen og gleden barna får, er jo til syvende og sist verdt det! Samtidig vil jeg også fortelle at siden vi har mulighet til å gi våre barn akkurat den kalenderen vi vil, har vi også tenkt på andre barn som nødvendigvis ikke kan få en pakkekalender til jul. Vi har kjøpt mat og lagt i kurv på Meny, til «omvendt julenisse». Kanskje det er flere som kan bidra der? :)

Jeg kjenner det kribler i magen allerede, og ser frem til masse spenning og moro med barna mine. De får alt fra småleker til billetter til show osv. Jeg er temmelig sikker på at disse kveldene jeg har engasjert meg for at mine små får en fin kalender, kommer til å gi oss masse moro og god tid sammen. God førjulstid da dere

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no