Mitt fravær har sine grunner

  • 22.09.2017, 13:45

At det har gått en uke siden forrige oppdatering skal jeg fortelle dere at har sine mange grunner. Alle grunner i at jeg har vært en M A M M A.

Melion har hatt noen behandlinger hos kiropraktor og har blitt mye bedre! Jeg kan virkelig anbefale Torp i Porsgrunn! I natt sov lille gullet hele natten, og var kun våken to ganger for amming. Vi har den siste uken kun gjort fokusert på det vi bruker å legge all vår tid på, nemlig barna våre. De har hatt med seg venner hjem fra både skole og barnahagen, vært på kino og konsert. Jeg må bare si det at hverdagen med seks små barn er både innholdsrik og fantastisk!

(Foto: Svend Aage Madsen)

Eldste gutten vår hadde et ønske om at jeg skulle lage hjemmelaget pizza og komme med det til klassen hans til lunsj i dag, så jeg har vært kokk i dag! Nå skal jeg gå løs på spisestuen og mellomstuen her hjemme, for den skal nemlig males og forandres på. Jada, jeg vet at jeg lider av en oppussings-diagnose! Haha. Det skal tydeligvis ikke være helt enkelt å finne sin stil.

Gleder meg til å vise dere hvordan spisestuen og mellomstuen blir :D

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

June-Maria

Sammen med min ektemann Niklas, har jeg fått 6 små barn, fire gutter og to jenter som er født i 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 & 2017! Jeg skriver om livet som ung mor til mange små. For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på; junemaria-sr@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits