June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Termindatoen

  • 15.09.2017 kl.08:32

I dag den 15.september 2017 er datoen som har stått i mine papirer fra den første ultralyden som ble tatt. Dagen hvor jeg hadde termin!

Jeg er veldig fornøyd med å komme så langt som det jeg gjorde. Til å være født i uke 35 var vår lille skatt en ordentlig sterk liten kar. Han hadde behov for noen timer i lys ettersom han fikk litt gulsot, men ellers gikk alt strålende. Jeg kan vel egentlig si at denne gangen ble det som en normal barseltid. Gulsot kan jo selv barn født til termin få ;)

Det er litt uvirkelig at vi har hatt denne lille babyen hos oss i 5 uker allerede. For det første skjønner jeg ikke hvor ukene er blitt av, men det er jo sånn det er å være mamma. Tiden flyr i fra i takt med at barna til stadighet utvikler seg!

Men for det andre så føler jeg at vi overhodet ikke kunne hatt et liv uten Melion. Fra første sekund vi kom hjem med han, så har det føltes så naturlig og det har gått langt over all forventning. Nå hadde jeg ikke forventet noe annet enn at dette kom til p gå veldig bra altså, men man forbereder seg jo naturligvis på at det kan oppstå søskensjalusi osv. Men det føler jeg vi seiler igjennom, uten noen store bølger.

Vi fokuserer på å se hver og en av barna, og vi gir dem også alenetid med oss. Selvom vi er igjennom noen våkenetter og jeg til tider kjenner meg mer sliten, så må jeg bare si at dette er en fryd.

Vi ser allerede mer og mer til samspillet mellom søskena og han. De prater så søtt til han, og er tålmodige slik at det lille nurket får festet blikket mot dem, og får startet kommunikasjonen. Det er så fascinerende å se hvordan han allerede søker kontakt, og det nydelige smilet hans er jeg sikker på at kan smelte fjell! ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits