June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En ny baby?

  • 07.09.2017 kl.20:45

Dagen min i dag har mildt sagt vært en ren farte-dag som jeg bruker å kalle det. Først skulle jeg møtt til time hos fastlegen vår i Re sammen med Melion, men etter en natt med gråt, amming, kosing, byssing og enda mer gråt sov vi ut litt på morgenen. Når vi endelig var stelt begge to, og på vei måtte vi snu når vi var kommet oss nærmere Larvik. Jeg hadde da stoppet for å ta han ut av sete sitt fire ganger, gitt han smokken sin og forsøkt og amme han et par ganger. Jeg ble nødt til å snu, og komme oss hjem. Jeg klarte ikke å fortsette kjøreturen når babyen min åpenbart ga meg signaler om at han ikke hadde det noe bra i bilsetet sitt.

På sykehuset ved utskrivning etter fødsel ble vi av en barne-overlege anbefalt å ta Melion med til en kiropraktor som er veldig dyktig med barn, dersom han viste tegn til smerter lignende kolikksmerter. Melion kom veldig raskt til verden, og har trolig derfor fått en påkjenning på kroppen. Jeg har gradvis merket at han har favorisert og ligge med hodet på bare den ene siden, og han har vist økende uro når jeg har lagt han i fra meg.

Det var derfor en stor lettelse når kiropraktoren i dag enkelt og raskt fant hva som har plaget han, og fikk gitt det lille gullet vårt behandlingen han trengte. En stor låsning mellom skulderbladene var det som har gjort at Melion tydelig viste tegn på at han ikke var tilpass.

Som dere vet, jeg setter himmel og jord i bevegelse for at barna mine skal ha det så godt som overhode mulig. Det var derfor ikke et spørsmål for meg om det var riktig å oppsøke en kiropraktor i dag, selvom jeg syntes det hørtes skremmende ut. Det må jo være bra når en overlege anbefaler det, og det fikk vi virkelig erfare i dag. I vognen ligger nå en vakker liten skatt som har sovet snart i fire timer sammenhengende, noe han aldri har gjort før!

Nå skal jeg til å merke en del nye klær til Lone, så vi blogges ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits