June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Jeg måtte reise fra babyen min

  • 04.09.2017 kl.19:50

I dag fikk jeg virkelig testet ut noe nytt. Denne morsfølelsen er noe av det mest fantastiske jeg vet om, men fy søren så tussete man blir av den også. I dag ble jeg nødt til å reise fra Melion hjemme. Eller, jeg hadde jo ikke trengt det om det ikke var ekstremt viktig for meg å være med Lone på sin første dag i barnehagen.

(Fantastisk å få en snap hjemmefra med bevis på at alt går bra.)

Det var derfor utrolig snilt av min søster Andrea når hun sa ja til å være hjemme her et par timer med Melion og Esthelle, slik at både Niklas og jeg fikk fulgt det lille hjertebarnet vårt i barnehagen. Jeg pumpet meg, og hadde alt klart til tante skulle passe på han. Vet dere, jeg har aldri reist fra en så liten baby før så i dag fikk jeg prøvd det også! Generelt er jeg veldig i mot å reise fra barna mine når de er babyer, og gjør det kun dersom det er høyest nødvendig. Jeg tar meg med andre ord aldri barnefri så lenge babyen ammes. Men, i dag ble det slik.

Jeg var veldig spent, men allikevel var jeg fullstendig avslappet. Det er ikke hvem som helst som hadde fått ha ansvaret for barna våre, og jeg kan vel si at det er vel ingen andre enn Tante Andrea som hadde fått passe Melion nå som han bare er tre uker gammel. Takk for at vi har deg Andrea. Du betyr kjempe mye for oss!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits