June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Niklas og jeg har tatt et stort valg

  • 30.08.2017 kl.10:21

Det har vært noe for meg som har vært helt uaktuelt gjennom hele svangerskapet. Så fort tema ble bragt på banen fornektet jeg og ble opptatt med noe annet, kun fordi at det var noe jeg ikke ville ta en beslutning ved på daværende tidspunkt.

Det endret seg brått den dagen Niklas hentet hjem Melion og meg fra barsel. Personlig for meg så har dette vært et stort valg å ta, for andre hadde det kanskje vært annerledes

Jeg innså at vi ble nødt til å selge vår gode VW Sharan, som jeg faktisk føler jeg har et forhold til. Vi kjøpte den ny, og den er så trygg og solid for oss å kjøre rundt med barna i. Noe mer trygg bil får man faktisk ikke. Alle fem setene baki har ISO-fix og bilen er konstruert på den måten at man sitter like trygt uansett hvor i bilen man sitter.

Brått bestemte vi oss for at vi beholder Touranen med syv seter, og har bestemt oss for å selge vår Sharan siden vi må kjøpe en litt større bil slik at vi alle åtte kommer oss avgårde sammen i en bil. Vi har kikket på den nye multivan, men jeg kvier meg litt for å kjøre en så stor bil kjenner jeg!

Det er mye mulig jeg var litt påvirket av barselstiden, men tårene mine rant da vi kjørte til Autobudget i Porsgrunn for å levere den. Vi ble anbefalt å la et seriøst firma ta seg av salget for oss, så vi selv slipper å styre med bilsalg.

Klikk HER for å se annonsen og flere bilder av bilen vår. Tips gjerne venner og bekjente dersom dere vet om noen som er på utkikk etter en trygg og god bil!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits