June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Uka vår med besøk av Se&Hør

  • 26.08.2017 kl.14:04

Jeg er ikke noe flink til å prioritere oppdateringer her om dagen, men jeg vil bli flinkere. Når jeg sier vil, så betyr det at jeg ikke kan garantere at jeg får det til, men vil gjøre et forsøk. Når jeg nå har blitt mamma for sjette gang, så betyr det også at jeg har travle dager. Jeg stor koser meg, og er helt oppslukt i barna. Den gleden de stråler, søskenkjærligheten og samholdet er vanskelig å sette ord på, man må liksom oppleve det.

Denne uken har vært betydningsfull, minnerik og generelt en veldig fin uke for oss alle åtte. Vi hadde også besøk av Se&Hør her en dag, så dere må gjerne lese artikkelen om oss når den kommer ut, så får dere se resultatet av hvordan det var å slippe fotograf og journalist inn i huset vårt klokken 08:00 om morgenen ;) Barna syntes det var kjempe gøy, for de har jo vært med på dette noen ganger nå.

I går kveld hadde vi super koselig middagsbesøk av godeste Therese og Jan Erik. Niklas vartet opp god mat og vi hadde en hyggelig kveld. Nå står det litt rydding og trilletur på agendaen, før vi får nytt besøk i kveld. Jeg håper dere alle har hatt en fin uke, og får en fin lørdag :D

(Club sandwich med kylling)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits