June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Fødselen

  • 17.08.2017 kl.20:37

Dette har vært litt av en torsdag. Vi kom hjem fra sykehuset i ettermiddag, og jeg har slukt inntrykk og glede. Jeg måtte faktisk klype meg selv i armen, for det føltes som en drøm. I ettermiddag spiste vi middag sammen alle åtte. Esthelle, Adriel, Noah, Milian, Lone, Melion, Niklas og jeg. Barna og Niklas hadde ordnet med sjokoladekake for å feire at vi kom hjem fra sykehuset.

(Klare for fødsel!!)

Jeg føler at jeg vil skryte litt til dere. Vi har hatt en fantastisk opplevelse på føde-barsel på sykehuset i Tønsberg. Det er ikke uten grunn for at vi reiser over en time for å føde, enda vi har sykehus her i byen.

Niklas og jeg sitter med en stor, verdifull og nydelig opplevelse friskt i minne. Av alle mine seks fødsler, kan jeg definitivt si at dette var den beste av de alle. Jeg fikk oppleve at ingen fødsler starter likt, men det skal jeg fortelle dere om senere ;)

Søsteren min Andrea stilte opp og var med oss på fødselen, og vi var så heldige å få en utrolig flink jordmor med navn Marianne. Ei ordentlig solstråle som virkelig fikk meg til å føle meg trygg under igangsettelsen og forløsningen. Det hele toppet seg med at lille Melion holdt magehuset frem til barnepleieren med navn Aina, som jeg virkelig ønsket til stede under fødselen, hadde kommet på vakt. Vi har vært så heldige å ha henne med under fødselen til Adriel og Esthelle også, så det var virkelig en bonus for oss.

-Tusen takk til føde-barsel på Tønsberg sykehus, dere er virkelig helt rå! En gjeng sprudlende, trygge og dyktige damer. Dere har nok en gang vært med på å gi oss et uforglemmelig minne for livet.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits