June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Barsel-varsel

  • 15.08.2017 kl.17:02

God ettermiddag til dere, her kommer en liten barsel-varsel! Vi storkoser oss på barsel, og nyter tiden sammen med lille Melion-Marchelius. Niklas og jeg er utrolig heldige som får være her sammen, takket være faren til Niklas som passer trygt på de fem eldste barna våre. Jeg er veldig glad for at jeg har så gode svigerforeldre som det jeg har❤ Det er ikke mange bestefedre som stiller opp slik som våre barns bestefar gjør ved å passe på fem små barn og hjemmet vårt i flere dager. Det er faktisk imponerende.

Tiden her går med til å studere Melion, amme, kose, stelle, amme, kose enda mer, studere og være skikkelig forelsket! Jeg kan egentlig ikke finne ord som kan beskrive nok om hvor enormt takknemlig jeg er for livet jeg har. Seks perfekte skjønne små barn sammen med en helt fantastisk kjæreste, bestevenn og lagkamerat. Jeg er vel pent sagt bortskjemt ;)

Når det gjelder de første bildene av Melion har vi bestemt oss for å vente litt med å dele, nettopp på grunn av at vi vil at søskena skal lære seg å kjenne han litt først. Han har jo allerede forandret litt på utseende sitt, i forhold til da søskena var her å besøkte en relativt fersk nyfødt minstebror.

Følg med på Instagram @Lykkenermange, hvor jeg også deler litt bilder :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits