June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Et nytt stort kapittel

  • 09.08.2017 kl.17:48

Nå er vi allerede tre dager inn i denne uken, noe som betyr at innkjøringen i ny barnehage er godt i gang. Adriel og Milian hadde sin første dag forrige fredag, og har nå vært i barnehagen i fire dager. Dette er et nytt kapittel i livet vårt, og en ny spennende reise.

Jeg kjenner veldig på følelsen av at vi har tatt et ekstremt viktig, riktig og godt valg for våre to skjønne gutter i barnehagealder. Vi har jo stått på venteliste til denne barnehagen i over et år, så selvom et barnehagebytte egentlig ikke nødvendigvis er optimalt, så skal jeg virkelig si at det er det beste valget vi har tatt! Vi leverer to forventningsfulle, glade og spente gutter som uten den minste tvil storkoser seg i den nye barnehagen. Vi som foreldre merker helt vanvittig stor forskjell, men det kjennes så sabla godt. De to siste kveldene har jeg sittet på sengen med guttene mine, og vi har snakket om den nye barnehagen, de nye vennene, de snille ansatte og ikke minst alle de artige lekene og uteområdet.

Jeg føler endelig at vi er kommet inn i en god barnehage her i Skien, og jeg gleder meg til de tre minste etterhvert skal begynne der. Selvom det er en lang stund til, så er det i hvert fall veldig godt å vite at barnehagen oser kvalitet, trygghet og et sted barna trives. Vi leverer jo tross alt ansvaret over det kjæreste vi eier fra oss, og dere andre foreldre kjenner dere nok veldig godt igjen i hva jeg mener med at man skal kunne stole på at barna har det godt! Og det er som jeg skrev her om dagen, at det føles veldig riktig å la en barnehage med gode verdier være med på å forme våre skjønne små :)

I ettermiddag har jeg badet alle fem barna i mens Niklas laget tomatsuppe, egg og makaroni til middag. Det er vel i grunn en av favorittene til barna, så de er veldig happy når det serveres ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits