June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Disse navnene vurderte vi

  • 09.08.2017 kl.11:44

Jeg har sammen med Niklas satt oss ned i tre ulike anledninger og begynt å svare på en del av spørsmålene vi fikk under spørsmålsrunden, men like herlig har vi blitt avbrutt og opptatt med noe annet. Så forhåpentligvis skal vi få svart på resten i løpet av dagen. Vi har tatt ut en del av spørsmålene, men kan ikke svare på alle da det har blitt utrolig mange spørsmål. Jeg åpnet som sagt kommentarfeltet igjen i forbindelse med spørsmålsrunden, og har nå valgt å stenge det igjen. Er det noen av leserne som ønsker å komme i kontakt med meg kan dere sende meg melding på facebooksiden min HER.

Det er et spørsmål jeg får ofte på melding, og til og med når jeg treffer på noen av de gode leserne mine. Senest her om dagen ble jeg på kjøpesenteret i Skien, fortalt av en leser at vi hadde valgt et så nydelig navn til babyen i magen. I tillegg ble jeg spurt om vi kunne dele på bloggen om det var noen andre navn vi har vurdert. Og det har det selvsagt også vært. Når jeg skriver om navn her inne, så vekker det storm i vannglasset for nettrollene, nettopp fordi jeg er en dame som tør å like navn som ikke alle andre bruker til sine barn. Hverken Niklas eller jeg er spesielt opptatt av hva andre liker og hva andre kaller sine barn, for vi vet at vi har valgt perfekte navn til alle våre barn. Når vi valgte navnet Melion-Marchelius vet jeg meget godt at det skapte, og det er jo egentlig bare fint syntes jeg. Jo flere som skriver navnet hans, jo bedre kjent blir det. Jo flere som snakker hans navn, jo mindre fremmed blir det. Visste dere at Melion er et nydelig gammelt norskt navn fra 1800-tallet? Åå, det er så vakkert!! 💙

Vi var innom guttenavnene Cedrik, Emrik, Elliot, Marek, Severin, og Mike. Jentenavnet vi ville ha er det overhodet ingen som vet, og det har vi lyst til å holde for oss selv, i tilfelle det dukker opp en attpå-klatt om 10-12 år ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits