June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Oppdatering uke 35

  • 05.08.2017 kl.15:36

Om ikke jeg er i en boble om dagen, så vet jeg ikke hva det skal kalles. Nå har fokuset stått på å holde lille Melion inne i magen så lenge som overhode mulig. Jeg har allerede vært innlagt tre ganger hvor vi har vært sikre på at det har vært noe på gang, men vi har reist hjem igjen med babyen trygt i magen. Vi har hele veien hatt 1.august som mål, at den dagen vi passerte den dagen begynte jeg å gråte av glede. I dag sitter jeg med en liten vakker luring i magen, og er faktisk påbegynt uke 35, ved å ha kommet til 34+5! Det hadde jeg selv ikke trodd ut i fra hvordan dette svangerskapet har vært fylt med påkjenninger man som menneske egentlig ikke skal ha.

Men igjen, hver dag har vært som en seier og jeg er vanvittig stolt over hvor enormt godt kroppen min går gravid. Jeg har på dette tidspunktet ingen plager, annet enn at jeg er våken flere ganger om natten for å tisse. Selvom det har begynt å åpne seg og lillegutt har festet hodet godt ned i bekkeninngangen kan jeg etter boken egentlig leve som "normalt" igjen. Det vil si at siden jeg er kommet så langt som dette, så fikk jeg beskjed om at jeg nå kan gjøre ting jeg normalt kunne gjort. Det første jeg tenkte var at "Yes, jeg kan vaske, rydde opp i boden osv." Med andre ord så fikk jeg på en og samme tid lyst til å gjøre alt! Til og med streifet tanken meg om at jeg skulle male soverommet vårt før Melion blir født. Men, tør jeg gjøre alt dette? Nei, jeg gjør faktisk ikke det.

Jeg har fått gjort ferdig vuggen til Melion da, og puslet med litt av sakene hans. Utrolig rart å legge på sengene for ÅTTE personer i den fine familien vår❤ Noe i meg sier at jeg vil ikke gjøre noe som helst som kan trigge han til å komme tidligere, og vil nå holde han til datoen for igangsettelse. TENK om jeg kommer til den dagen da, fy søren!! Dere skal se jeg gjør det, og jeg gjør det jo allerede, men da skal jeg le ekstra høyt av alle de nettrollene som de siste dagene har invadert kommentarfeltet mitt med kommentarer om at det ene og alene er min egen skyld i at jeg føder prematurt, siden jeg har valgt å få så tette barn ;)

I dag har vi hatt en veldig fin dag, og jeg fortsetter å sette ekstra fokus på de fem eldste som snart skal få en liten etterlengtet lillebror. Milian og Noah har vært ute i store deler av dagen og lekt sammen med en nabogutt. Vi skal også bake litt i løpet av helgen, og gjøre klart for en fin feiring av Niklas som blir 31 år på mandag ❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits