June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En drøm er gått i oppfyllelse

  • 03.08.2017 kl.12:10

God torsdags formiddag til dere alle, ønsker jeg dere fra Trondheim. Eller nærmere bestemt fra Scandic Lerkendal.

I går fikk eldste gutten vår en av sine drømmer oppfylt, ved å få være maskot under kampen på Lerkendal, Rosenborg mot Celtic. Både Noah og vi var så spente at vi trippet hele ettermiddagen! Som dere vet kan jeg føde når som helst nå, så det var faktisk veldig modig av meg å legge ut på denne lange reisen oppover til Trondheim, men hva gjør man ikke for sine små? Niklas og jeg syntes absolutt det er verdt 18 timer i bil for en slik opplevelse som Noah-Nathaniel nå har fått! ;)

Vi sjekket inn her på Scandic Lerkendal i går, og har hatt et utrolig fint opphold med fokus på Noah-Nathaniel. Både Niklas og jeg er imponert over hvor fin utsikt det er her, og ikke minst hvor rent og delikat rommet vårt er! God mat har vi spist, og jeg tror at jeg har fått ladet batteriene frem mot fødselen ved å få en god natt med dyp søvn. Faktisk kan jeg ikke huske at jeg har sovet så godt i dette svangerskapet!

Nå har vi nettopp spist en lang og deilig frokost, og vært en tur i utsikten som er øverst i hotellet. Noah syntes det var ganske stas at hotellet har egen barnebuffet, så i dag ble det pannekaker til frokost for han. Nå skal vi sjekke ut aktivitetene på hotellet, som er tilpasset barn. Det er ikke spøk når jeg sier at vi har en trollunge i ekstase her, han er HELT i hundre. Han sier selv at dette er drømmen, og har allerede spurt om vi kan bli værende her noen dager til, siden RBK spiller kamp igjen på Lerkendal om et par dager.

Senere i dag blir det laksefiske siden Noah spurte om det hele veien oppover i går, og denne reisen trossalt handler om han, og hans interesser. -En stor takk til Rosenborg ballklubben som ga sønnen vår en opplevelse for livet, og en takk til Scandic Lerkendal som ga oss et flott opphold i Trondheim!

Sjekk ut film fra i går på @Lykkenermange på Instagram ⚽

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits