June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

En perfekt familie-søndag

  • 30.07.2017 kl.20:04

I dag har vi hatt en perfekt søndag, og akkurat en slik søndag skal være. Rolig og avslappende med masse tid til hverandre. Været har vært så som så, men litt utelek og masse innelek har det blitt. Milian, Lone og jeg ble sittende en stund med tegnesakene, imens vi nynnet og sang. Lone har lært seg flere sanger nå, noe som er veldig bra til å være en toåring! Milian er blitt en racer på bokstaver, og jeg blir rett og slett satt ut over hvor raskt han plukker til seg lærdom.

Niklas bygde lego med Adriel og Noah så det var lego utover begge stuegulvene her. De liker å bygge når Esthelle sover, for da har de massevis av plass, og slipper at minstemor krabber over og inn i bebyggelsen dems.

Til lunsj laget Milian, Lone, Niklas og jeg deilig wrap fylt med grønnsaker og svinekjøtt, imens Adriel og Noah dekket bordet. Milian var med å skjærte grønnsaker med meg, imens Lone og Niklas stekte kjøttet. Det er så artig å se barna ta til seg mat nå, for de har begynt å lære "kostsirkelen". Vi sier det ofte til dem at grønnsaker er en ekstremt viktig ting for kroppen, og det å lage mye variert mat med ulike smaker er noe vi ser som gjør at barna blir glad i grønnsaker. Så et lite tips til foreldre som har barn som ikke er så begeistret for grønnsaker, er å la barna ta del i tilberedningen og lag variert og spennende mat så barna syntes det er artig, noe som oftes fører til at de lærer seg å like :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits