June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

To år med oppturer og nedturer

  • 30.07.2017 kl.11:53

Siden jeg har fått meldinger av noen av leserne mine, tenkte jeg at jeg skal komme med en oppdatering fra de siste dagene. Vi har vært en tur innom føden, for denne lille prinsen vår er en liten luring. Det startet på torsdag med blødninger og murringer i korsryggen, samt en del regelmessige tak i magen. Han har nå festet hodet godt i bekkeninngangen, og nå har det begynt å gi mer signaler på at det antageligvis ikke er lenge før det braker løs. Allerede på et døgn hadde det skjedd disse endringene, så nå er det ekstra spennende å se hvor lenge kroppen skal jobbe litt for seg selv, før vi bikker over i aktiv fødsel. Erfaringsmessig vet jeg at når vi kommer til det stadiet, går det veldig fort!

Uansett! vet dere at det i går var nøyaktig to år siden mitt aller første blogginnlegg? Det er helt utrolig hvor fort disse to årene har gått. For min del som blogger har det vært en lang reise med både oppturer og nedturer. Det har vært perioder hvor nettrollene har jobbet mer effektivt enn i andre perioder. På det verste ble det plukket ut noe negativt fra hvert eneste innlegg jeg delte, selvom det overhodet ikke var noe negativt å hente. Kommentarfeltet har blitt fylt med mye svada, men mest av alt har det blitt fylt av oppriktig gode kommentarer.

Det å være 24 år og mamma til snart seks barn er i seg selv helt fantastisk. Jeg føler at jeg står veldig sterkt og trygt i morsrollen, og jeg oppdrar sammen med Niklas noen trygge og livsglade barn.

Det å kunne ha denne muligheten til å dele vår hverdag er givende for meg. Som jeg skrev her om dagen, så er jeg vanvittig stolt over hva vi har skapt, og hvordan vi lever vårt liv som en litt større familie. Selvom det siste halvåret for min del har vært tøft, så har jeg min egen familie som min trygge, stabile klippe. En familie med småbarns trass, glede, søskenkrangling, en rikdom av kjærlighet og mye liv og røre. I tiden fremover har vi mye vi kan glede oss over, og jeg har en del spennende ting å se frem til.❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits