June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

SHIT, vet dere egentlig hva?!

  • 26.07.2017 kl.17:14

Shit, vet dere hva?!

I dag har jeg hatt en dag helt alene, noe som har vært enormt rart. Det føles så stille her hjemme at jeg har TV stående på i stua, og musikk på kjøkkenet! Niklas og alle fem små reiste oppover til Valdres i dag tidlig, for de tre minste skal ha noen dager sammen med besteforeldrene sine der oppe, og vi skal skjemme bort de to eldste litt ekstra. Milian og Noah hadde veldig lyst til å bli med på kjøretur med Nik, for så at de to skulle ha guttetid sammen med pappaen sin etterpå. Jeg har fått en haug med Snapchat tilsendt, og kan se at de er helt i hundre og storkoser seg på Hønefoss hvor de blant annet har vært ute å spist.

Jeg merker at jeg er elendig dårlig på å være alene hjemme, og på best mulig måte utnytte litt alenetid som "bare June". Som regel har jeg jo noen små rundt meg som jeg aktiviserer og tar meg av. Jeg har bare lyst til å vaske huset, ordne med klær osv. men det får jeg jo ikke lov til å styre med nå, så jeg har så og si bare slappet av etter jeg kom hjem fra sykehuset. Ok, jeg har skiftet på alle sengene her da ;)

Fødebagen har jeg pakket om allerede to ganger i dag, og fylt på med enda mer klær til lillegutt. Nå tenkte jeg at jeg skal ordne litt med albumene til barna, også skal jeg gjøre klar en bedre middag til Noah, Milian og Niklas kommer hjem litt senere :)

@Lykkenermange på Instagram 🌸

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits