Siste jordmortime + oppdatering uke 34

  • 25.07.2017, 19:41

God tirsdagskveld. Her hjemme har dagen reist i fra oss, og vi har nok en gang begynt på en ny svangerskapsuke. Nå går vi inn i uke 34 ved at jeg er 33+1. Adriel og jeg tok oss i dag litt velfortjent alenetid hvor han først ble med meg til jordmor i Sandefjord, etterfulgt av at vi reiste for å handle og koset oss med en is på veien hjem.

Det er så godt for barna og meg at vi av og til har litt alenetid sammen, og det er noe jeg legger ekstra fokus på nå før lillebror kommer.

Det er rimelig spennende å se nå om dette ble den siste timen hos jordmor, eller om vi klarer å komme på neste time som er satt opp. Naturligvis håper jeg på det, men samtidig føler jeg meg veldig usikker. Ok, så har det kanskje blitt litt mye prat om baby og svangerskap her de siste ukene, men det er kanskje ikke så rart? Jeg er inne i en enormt spennende tid, og jeg syntes det er veldig artig at det er så mange som følger oss, og som heier på oss!

Dagens kontroll gikk supert, og det finnes overhodet ingen tvil om at Melion og jeg har det veldig bra. Jeg har ikke lagt på meg noe siden sist kontroll, men det har prinsen i magen. Han ble i dag estimert til å være ca. 2100 gram, noe som tilsier at han vokser perfekt. Jeg har fått en ro over meg, og har det egentlig veldig bra om dagen. Jeg har koblet helt fra stress og nyter nå dagene som gravid.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

June-Maria

Sammen med min ektemann Niklas, har jeg fått 6 små barn, fire gutter og to jenter som er født i 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 & 2017! Jeg skriver om livet som ung mor til mange små. For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på; junemaria-sr@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits