June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Hva er greit, og hva er ikke greit?

  • 25.07.2017 kl.15:42

Jeg tar meg selv ofte i å fremelske våre barn. Jeg er som alle andre foreldre ekstremt stolt av barna mine, og føler jeg vil vise de frem til hele verden. Ikke at jeg hadde gjort det da, men dere forstår nok hva jeg mener ;) Selvom jeg har valgt å ha en toppblogg, betyr ikke det at jeg ønsker å utlevere barna i det fulle. Jeg er veldig reservert for hva jeg deler av barna våre her på bloggen, og det er noe Niklas og jeg har snakket en del om fra da jeg publiserte det aller første innlegget. Hva er greit og dele, og hva er ikke greit.

Nå når eldste barnet vårt er i skolealder, snart lærer seg å lese og etterhvert kan lese her på bloggen ønsker jeg at det kun står ting her som er innafor for barna våre å lese. Det er årsaken til at jeg har valgt å ha et stengt kommentarfelt. Jeg som voksen kan lese mye, men barna mine skal ikke trenge å lese alt det rare som ofte kommer frem i kommentarfelt på nettet. Når det gjelder bilder av barna så er jeg for eksempel nøye på å ikke legge ut bilder av barna uten nok klær, og jeg legger heller ikke ut bilder som de om 10 år vil spørre hvorfor i all verden jeg la ut for flere tusen mennesker.

En ting jeg vet at mine barn om mange år kommer til å vite, er at jeg virkelig har fremelsket de og at jeg er oppriktig stolt over hver og en av dem. En av oppgavene mine som mor er å løfte de frem, og fortelle de hvor stolt jeg er av dem, og hvor verdifulle de er❤

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits