June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Fødebagen er pakket og klar

  • 22.07.2017 kl.15:00

Nå har jeg endelig fått tatt meg tid til å pakke fødebagen. Etter litt motivasjon fra Niklas, som hadde et snev av panikk for å ikke ha fått med seg alt jeg ønsket da vi hastet inn på føden her om dagen.

Jeg har denne gangen også pakket en del ekstra, men det syntes jeg er veldig praktisk med tanke på at jeg vet at jeg fort kan belage meg for noen dager ekstra på sykehuset, siden det er truende prematur fødsel. Det er egentlig litt kjedelig å tenke at han kommer prematurt, og pakke der etter.

I baggen min har jeg med behagelige klær som kortbukse, trøye, nattkjole, cardigan, sokker, pysjbukse, shorts, sandaler til å gå inne med, og et par sandaler til å dusje med. Såper er pakket ned, og toalettsakene mine tar vi med oss når vi reiser hjemmefra. Har med meg gode truser, og naturligvis godt med ammebh'er. Har også med ullinnlegg og brystsalve. Jeg er avhengig av lipsyl og håndkrem på barsel, siden luften er så tørr på sykehus. Drikkeflaske til fødselen og dagene på barsel er også gull verdt! Siden brystpumpene på sykehuset ikke fungerer på meg, har jeg denne gangen også tatt med meg min egne elektriske som fungerer effektivt. Nå er det jo ikke sikkert jeg trenger den, men om han kommer prematurt så kan det fort hende at han ikke er så sterk ernæringsmessig med en gang, så det blir nødvendig med pumpe for å få igang en ordentlig produksjon.

Når jeg ser over klærne er det akkurat som det er noe kjekt jeg har glemt, men klarer ikke plassere hva det er. Jeg har også med noe til alle de fem eldste barna, men det skal jeg fortelle om i eget innlegg.

Til lillegutt har jeg med en del klær i størrelse 44-50, og en del ull klær. Har også med et pledd og et par ammekluter. Luen han skal ha på seg rett etter han kommer ut av magen er også pakket og klar! Jeg har nok i overkant mye med, men det er litt slik jeg er som mamma. Mye heller alt for mye, enn for lite. Smokkene hans kokte jeg i går kveld, så de er sterile og ligger innpakket og klare.

Jeg får så sommerfugler i magen av dette, for nå kan vi vente han når som helst 💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits