June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Stuen er nok en gang pusset opp

  • 06.07.2017 kl.15:37

Jeg skal først og fremst starte dette innlegget med å si at redebyggingen i svangerskapet kan være både positivt og negativt!

Jeg har lenge gått her hjemme og følt at det ikke har vært helt "oss" i stuene her. Siden vi skulle selge huset før jul valgte vi lyse, nøytrale farger, og før både fotografering og visning var det ikke et bilde til stede på veggene her. Alt ble ryddet bort, og har ligget nedpakket siden. Som jeg har delt tidligere i år, så pusset vi jo opp spisestuen i fargen deco blue, for å få det mer lunt og hjemmekoselig. Dette angrer jeg ikke et sekund på at vi gjorde.

Jeg merker nå som det går mot slutten av svangerskapet at jeg ønsker noen forandringer her hjemme før babyen kommer, siden vi ikke kommer til å prioritere noe oppussing med nyfødt baby, og innkjøring i en ny hverdag med skolebarn, barn i ny barnehage og familielivet generelt med et nytt lite menneske i gjengen vår. Jeg har en liten liste over ting som "skal gjøres" og en over noe som jeg "vil at skal gjøres".

Som at jeg ikke egentlig har nok å henge fingrene i om dagen, kjørte jeg til byen og plukket ut en farge til TV-stuen. Jeg kjenner litt det at det faktisk er litt slik når jeg er mamma, at når jeg skal ha litt "egentid" eller så kalt "June-tid", så legger jeg fokuset mitt uansett i barna våre eller hjemmet vårt. Enten om det er å pusse opp et barnerom, ta meg en handletur hvor 98% av handelen er til barna, eller bare som jeg gjorde i går ettermiddag ved å trosse litt kynnere så tok jeg nok en gang malerkosten fatt imens Niklas tok en tur på lekeplassen sammen med barna, etterfulgt av en tur til byen hvor de spiste ute :)

Halv tolv i går kveld satt jeg meg ned i sofaen i stuen med et smil om munnen, og følte at det virkelig var verdt innsatsen! Nå er jeg litt i tvil på om jeg skal dekorere med SAN Marco Metallic maling oppå de mørke flatene, slik at det blir en type glitter-glans preg på veggene. Men siden jeg aldri har vært borti den type maling før, så tror jeg sannelig at jeg skal prøve meg frem på en veggplate først, slik at jeg ser om resultatet er noe jeg vil ha på de store veggene. Og ja, fargen jeg valgte heter dempet sort og den ser kanskje noe mørk ut, men i virkeligheten og i dagslys er den kjempe fin. Den fikk frem interiøret på en helt annen måte. Nytt sofabord og TV-bord er bestilt, så det håper jeg kommer i løpet av juli. Jeg syntes i hvert fall at fargen kan bli elegant med litt nytt interiør!

Noen som har erfaring med san Marco? -tips meg isåfall ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits