June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

"Minstebror, nå er det klart!"

  • 04.07.2017 kl.19:46

Nå er vi kommet oss inn i uke 31, noe som betyr at vi er enda en uke nærmere fødsel, og til vi får vår lillebror. Nå skal jeg fortelle dere noe jeg selv ble både sjokkert og ufattelig stolt over i dag! Det er alle de små tingene i hverdagen som gjør foreldreskapet så fantastisk.

Ved lunsjtider satt vi alle rundt spisestuen, og som vanlig kan det være litt diskusjon mellom Lone og Adriel, for de begge vil sitte ved siden av Niklas når vi spiser, så vi har bare måtte bestemme oss for at vi må ha faste plasser. Som alt annet her i hjemmet, så må vi ha en plan og rutine, slik at barna har noe fast og forholde seg til. For all del, vi skeier ut fra rutinene av og til vi også, men godt for både liten og stor er det med litt "faste" ting i hverdagen.

På emne kom vi nok en gang inn på dette om hvor lillebror skal ha plassen sin ved spisebordet, så det fikk vi avklart ordentlig i dag. Adriel mente at det beste er at han som er så liten skal sitte mellom mamma og pappa ;)

Noah derimot hadde tenkt på en ting som hverken Niklas og jeg har tenkt noe på. Det har liksom ikke vært nødvendig å tenke over enda, så jeg skal si at jeg ble stolt når jeg ser hvor løsningsorientert gutt vi har!

"Ja, men dere! Hvor skal Melion-Marchelius ha knagg til håndkle sitt hen da? Og hva med tannglass til han?" Undret seksåringen vår!

Vi ble så engasjert i at han faktisk tenker ut slike ting, og gleder seg så mye over det at vi skal få et familiemedlem til. Vi hev oss alle rundt her og fartet en tur til byen, hvor vi fikk kjøpt et tannglass og fant frem en knagg til badet oppe, hvor vi tar badestellet.

En stolt Noah-Nathaniel fikk både finne tannglass i butikken, og fikk kontanter til å betale i kassen. Når vi kom hjem var det rett opp på badet for å gjøre klart, og jeg sto bare full av beundring. Fy søren altså, jeg blir så stolt at det er vanskelig å holde "lykke-tårene" tilbake! -Nok en gang tror jeg at det å inkludere barna i klargjøring, gjør at man unngår en del søskensjalusi når huset får en ny dagligleder ;)

Bitte lille minstebror. Nå er alt klart, og vi venter på deg💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits