June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Mye har forandret seg

  • 03.07.2017 kl.21:28

Jeg har vært på farten i hele dag, og har i hele dag planlagt at jeg skal sette av tid til et innlegg i kveld, så her kommer det!

Milian ville plutselig til bestemor noen dager, så jeg og Noah kjørte han oppover til Valdres i dag, imens Niklas var hjemme med Adriel, Lone og Esthelle. De fire hadde gått til barnehagen for å hente klær og diverse, og tatt farvel. Milian og Adriel starter jo som dere vet i en ny barnehage til høsten, noe vi tror vil bli veldig bra! Vi er jo veldig opptatt av at det skal være stabilt for barna våre, og har alltid barnas beste i prioriteringene.

Vi har kun gått i barnehage i Skien i et år, og foretar et bytte fordi vi har stått på venteliste til denne barnehagen i over et år. Det er godt for oss å tenke at Milian som har igjen bare et år i barnehagen, også får bli kjent med noen han skal begynne på skole med til høsten. Siden vi har valgt privatskole for barna våre, så kjenner dessverre ikke Noah noen han skal i klasse med til høsten, men heldigvis får barn seg utrolig fort venner. Vi har i hvert fall en sønn som er utrolig spent på skolestart, og det skal jeg si dere at både Niklas og jeg er også! Vi har hatt en del besøksdager på skolen slik at Noah har fått bli litt kjent med læreren og rektoren han skal ha, og ikke minst fått se hvordan det er på skolen!

(Sjekk dette nydelige gliset jeg fikk av Noah når han var en uke gammel!)

Noah og jeg har hatt en ordentlig herlig dag sammen i dag. Vi har fliret oss skakke sammen, og virkelig hatt det artig. Det er så deilig at selvom jeg har et stort ansvar som mamma, så kan jeg faktisk også finne frem barnet i meg og leke med ungene.

På bilturen opp og ned fra Valdres lekte vi "mitt skip er lastet med", og jeg er ordentlig imponert over hvor flinke både Noah og Milian er med bokstaver. Fem og seks år gamle, og finner masse ord på de ulike bokstavene. På vei hjem tror jeg vi stoppet fire-fem ganger på veien, for vi måtte Google ting som "hvordan kan romvesen drikke i verdensrommet", "hvor dypt må man borre for å finne vann". Det er helt utrolig hvor mye de små barna spør om, i håp om at jeg er en vandrende kunnskapsbok ;)

Jeg må si at jeg syntes det har vært veldig godt for både Noah og meg at vi allerede har hatt en lang sommerferie, og fått tilbringe masse dyrebar tid sammen. Jeg kjenner tårene presser på, for jeg er så stolt av den fine og gode gutten vi har! For ikke lenge siden var han den lille gutten min, men nå har han blitt den lille store gutten min. En skolegutt! Om få uker må jeg sende han avgårde hver morgen, og følge skolens plan. Det er rart det der, med overgangen fra barnehage til skolen. I barnehagen kan jeg ha barna hjemme når jeg vil, imens når de er skolebarn er det viktig at de er på skolen hver eneste dag.

Vi får bare nyte de siste ukene før vi har en skolegutt, som vi er utrolig stolt av 💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits