June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Nå skjer det igjen

  • 02.07.2017 kl.19:45

Har dere hatt en fin søndag? i alle fall kan jeg skryte av at vi har hatt en innholdsrik søndag, hvor jeg i aller høyeste grad kan si at jeg har vært effektiv!
Ikke bare har jeg skiftet på alle syv sengene i huset, vasket og hengt opp klær, brettet og sortert en hel haug med klær og sokker (og ja, det er mye klær jeg må holde orden på når vi er syv stykker), men jeg har også funnet frem vanvittige mengder med klær etter Lone og Esthelle. Altså vi snakker klær for flere tusen kroner, og jeg kan ikke begripe at vi har hatt tid til å få brukt alt en gang! Det er nok en grunn for at en del enda har lappene på. haha! 

Som dere da skjønner har jeg brukt en del tid på å gå igjennom alt, sortert ut de plaggene som er spesielle for oss, og resten har jeg gjort klar i egne kasser!
Dersom det er noen av mine lesere som er interessert i og kjøpe jenteklær i størrelse 50-74, så kan dere sende meg en melding på facebooksiden til Lykkenermange HER. -Eventuelt send meg en mail, men merk da mailen med Barneklær, slik at jeg ser det ;) Junemaria-sr@hotmail.com
Det er alt fra strømpebukser, ull, helsetepper, sengetøy, bodyer, bukser, kjoler, sparkebukser, luer osv. Det aller meste er i merkene Name it, Hust&claire, Disney, wok, Joha og Newbie.
 Niklas og alle fem barna har i store deler av dagen herjet og lekt ute i hagen her, inkludert at de har tatt seg en liten dukkert i bassenget før det begynte å blåse sånn her. Etter jeg tok meg en liten Power-nap i ettermiddag, satt jeg av litt tid på å se igjennom bilder fra fødselen med Esthelle, og jeg kan nesten ikke tro at det nå skal skje igjen. Faktisk å kjenner jeg kun gode følelser rundt neste fødsel, så nå gleder jeg meg til det braker løs.

Siden dette blir min siste fødsel, håper jeg at jeg får en fin opplevelse også denne gangen! Det er også derfor ganske vemodig å beslutte at jeg nå skal selge alt av klær som er for smått for jentene mine. Jeg vet at den lille gutten jeg har i magen nå er vårt siste barn, så da ser jeg ikke hensikten med at så mye utrolig flott og lite brukt tøy skal ligge pakket ned! Vi har jo før sagt at vi er åpne for at vi eventuelt kan få et barn eller to om 10-12 år, men det er jo ikke noe vi tar stilling til nå. Fokuset vårt nå er at alle våre seks barn skal følges opp 100% og det gjelder jo ikke bare nå mens de er barn, men også i ungdomsårene og når de er voksne. Som vi bruker å si, vi er nå foreldre så lenge vi lever!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits