June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Familietid på Grorud

  • 27.06.2017 kl.19:46

Da vi var klare for å levere guttene i barnehagen i dag var Milian uheldig og falt ute på fremsiden av huset her, og skrapet leggen sin på en kantsten og fikk dermed ikke lyst til å reise i barnehagen. Jeg kjenner at jeg er svak for å sende barna fra meg når vi har dager hvor vi ikke har noe planer og familietid heller er mer fristende. Som sagt, så gjort. Guttene fikk fri, og vi pakket piknik kurven, fiskesekken og alt som behøves for en tur til Siljan, eller nærmere bestemt Grorud.

(Lykken er å ha søsken! Vi ventet i bilen imens Nik var innom butikken)

Vi kjørte oppover med fem forventningsfulle livsnytere sikret i hver sin bilstol i baksetet, og vi var veldig klare for en dag sammen alle syv. Været har jo vært veldig fint her i dag, så det var egentlig en kjekk bonus. Kjølebagen var fylt med drikke, frukt og vannmelon, og piknikkurven var fylt med boller, pizzabaguetter og gryterett.

Både Noah og Milian syntes det var kjempe stas å fiske, imens Lone og Adriel syntes det var mer spennende å gå i vannkanten med en bolle i den ene hånden, og en hov i den andre. For det meste var det småstein og sand til fangst, men det tror jeg de var vel så fornøyde med! Esthelle sov litt i vognen sin, før hun krabbet og koset seg i sanden. Hun er blitt en ordentlig liten klatremus, og skal opp og frem overalt!

Da vi kom hjem i ettermiddag var barna enstemt om at vi må reise oppover på hytta i sommer, for der er det nemlig kjempe fint å fiske, og utfolde seg i naturen.

Vi har hatt nok en fin dag, og hadde det ikke vært for at morgendagen er fylt opp med avtaler, hadde vi tatt oss en ny tur ut i naturen 😊

Nå som barna er i seng skal jeg få laget en oppdatering fra svangerskapet, så følg med på bloggen i løpet av kvelden for å få siste nytt ;)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits