June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Oppdatering gravid uke 30

  • 27.06.2017 kl.21:00

  Termin: 15. september 2017

 På vei: Nå er vi i gang med uke 30, altså 29+2 uker på vei!

♥ Igjen til termin: Egentlig har jeg 11 uker igjen til terminen, men vi vet at vi møter minstebror allerede i august!

 Kjønn:  Fremdeles en liten skjønn gutt!

♥ Navn:  Ikke endret på det, så vår prins heter Melion-Marchelius.

 Aktivitet innenfra:  Masse dult! I dag tidlig ble Niklas nesten to meter lang i fjeset da vi lå i sengen, og han kjente tydelig det lille kneet til Melion gli inni hånden sin! Det er ikke lengre den "spark" følelsen da plassen i livmoren er blitt mindre nå som han er blitt så stor!

♥  Vann i kroppen/hevelser: Nja, bittelitt vann i kroppen kjenner jeg at jeg har, men ikke noe særlig merkbart!

 Søvn: Sover som en sten om nettene, foruten de tre gangene jeg er våken for å tisse!

♥ Humør: Jeg kan vel egentlig si det er veldig bra, det er i hvert fall vanskelig å ikke være i godt humør når jeg har fem rampetroll rundt meg ;)

 Utstyr:  ALT er på plass! hehe

 Vektøkning: er -4 kilo nå fra hva startvekten min var, så den går oppover!

♥ Neste kontroll: allerede i morgen igjen.

♥ Melk i brystene: Mye verdifull råmelk!

♥ Plager: Har bekkenløsning, men overhodet ikke noe jeg skal klage over. Jeg syntes jeg er i uforskammet god form, og syntes det er helt rått hvor godt kroppen min som gravid fungerer med fem små barn i hverdagen. Jeg tror jeg er veldig heldig! :)

♥ Strekkmerker: Nei.

♥ Kynnere: Eh.. Ja! Veldig mye kynnere og nedpress de siste dagene. Heldigvis snudde han seg i seteleie igjen i dag, så jeg håper han kan sitte sånn i hvert fall et par uker til! Det er uten tvil økende nedpress når han ligger med hodet godt ned i bekkenet mitt, så han kan fint bare sitte her inne og momse seg større i vekt ;) Livmorhalsen var kortet seg noe på forrige kontroll, magen har sunket og slimproppen gikk i går, så det er uten tvil en pågående prosess.

♥ Barnerom: Han skal som de fem andre søskena sine, samsove med Niklas og meg. Han troner plassen i midten av sengen vår. Han har selvfølgelig egen dyne, og skal i tillegg sove i babynestet så sant han vil det! Mine erfaringer med babyene mine når de ammes er at de sover bedre ved brystet og lukten av mamma, enn alene i nestet.. Rart det der ;)

♥ Om fødselen: Jeg gleder meg enormt mye til fødselen. Klart det er vondt og en krevende prestasjon, men jeg kjenner kun positive tanker rundt fødselen som er nært stående.

♥ Sulten: Nei, heller mindre sulten nå, og føler det er dårlig plass til mat. Er flink til å spise små måltider samtidig som barna spiser, så da blir det påfyll lite og ofte på meg :)

♥ Dilla på: enormt glad i vannmelon, kylling stekt i sweet chili og kikoman(!), iskaffe mocca og wienerbrød. Sistnevnte fra Meny Saga kunne jeg vandret land og strand for, selv om jeg må jo naturligvis begrense inntaket! herlighet så gode!

♥ Høygravid:  Ikke enda, selv om jeg føler meg som det! Siden man er det 6 uker før termin, så kan jeg vel snart kalle meg for det?

♥ Utålmodig: Ikke direkte utålmodig for jeg vil ha han inne så lenge som mulig, men jeg begynner å kjenne meg mer og mer klar nå. Vi alle gleder oss jo veldig til han kommer!

♥ Hode festet: Nei, og det forventes ikke at hodet fester seg før jeg er i aktiv fødsel, siden jeg er fleregangs fødende! :)

 Sykehusbaggen: I helgen handlet jeg faktisk inn det jeg trenger, så den tenkte jeg å pakke ganske snart!

♥ Tungt: Nei, det er det ikke. Kjenner jo den store magen, og at det ikke er så lett å komme til i overskapene på kjøkkenet for eksempel, men direkte tungt er det ikke.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits