June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Redebyggingen er i gang

  • 26.06.2017 kl.21:33

Endelig har jeg fått satt meg ned og klart å samle noen ord til et innlegg! Helgen vår var helt utrolig fin, Niklas og jeg koset oss veldig sammen som kjærester. På lørdagen var jeg med han på stand på Amfi i Kragerø, så det meste av dagen gikk til det. Jeg må bare si det, fy søren så forelsket jeg ble på nytt. Man er kanskje ikke flink nok til å se hverandre som kjærester når man praktisk talt ser hverandre som sin beste venn, samarbeidspartner og kjæreste på en og samme tid i hverdagen. Jeg syntes derfor det var veldig godt å ha Niklas litt for meg selv i helgen, få ladet opp batteriene til vi hentet hjem gullene våre som uten tvil hadde koset seg med bestemor og bestefar et par dager!

Vi har også fått vasket alt av babyklær, tepper, ammekluter osv. da jeg har gått aktivt inn i redebyggingen. Kjære vene så mye tøy og stæsj vi har handlet inn til lillebror. Det er nesten så jeg nå lurer på om vi kommer til å få brukt alt dette!

Det er nesten litt skummelt når jeg går i redebyggings-modus. For jeg vet jo av erfaring at når jeg kommer dit at jeg må få alt gjort, alt må være strøkent og klart, så er det ikke lenge igjen av graviditeten. Jeg håper selvsagt den lille prinsen vår holder seg inne noen uker til, slik at han får vokst seg stor og sterk!

Det har skjedd noen merkbare endringer allerede, så jeg skal prøve å få til en svangerskaps oppdatering i morgen.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits