June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Nå skal det handle om oss som kjærester

  • 23.06.2017 kl.21:37

Hei på dere, og god fredagskveld! Jeg må si at jeg hat hatt en annerledes dag i dag, både på godt og vondt. Vondt som i en uvant og rar følelse. Da jeg reiste avgårde til et par møter i Larvik, reiste Niklas oppover til Valdres med alle fem barna. Jeg har derfor hatt hele dagen til å prioritere ting som "bare" kunne handle om meg. Jeg vurderte å reise til frisøren, fikse neglene osv. men endte opp et par timer rett ut på sofaen under et pledd, etter at jeg hadde vært på ultralyden i Larvik.

Det har seg nemlig slik at Niklas og jeg har kjæreste-helg, hvor det i helgen kun skal handle om oss som kjærester. Det er så sjeldent vi er bare oss to, så det trengs jo å pleie kjæresteforholdet litt av og til også. Vi er jo sammen i foreldreskapet hver eneste dag, men i ny og ned er det godt å se på hverandre som bare kjærester også. Antageligvis så blir dette siste gangen vi er alene som bare kjærester, før Melion blir født.

Alle våre skjønne fem var pakket og klare for en helg sammen med besteforeldrene sine. Jeg har kanskje ikke sagt det så ofte på bloggen, men jeg er utrolig glad for at vi har en så sterk og stabil side på Niklas sin side. De stiller virkelig opp når vi trenger det, men de gjør det ikke for at de føler at de må. Det er åpenbart at de ønsker tid med barna våre, og de er også veldig flinke til å spørre om å få besteforeldretid med barnebarna sine. Nik og jeg er jo veldig familiekjære begge to, så vi syntes det er viktig å ha barna våre selv, så mye som overhodet mulig. Vi føler at det å være til stede skaper trygge barn, og det er en viktig oppgave vi ser på i foreldrerollen. Vi har fått høre et par ganger at det er greit å la besteforeldrene også få litt tid med barna ;)

Nå har vi nettopp spist en deilig middag, og har satt oss godt til rette for å leie en film. Bordet er dekket med alle mine gravidefys, deriblant også Niklas sine gravidefys; sjokolade fra Saga Sjokoladefabrikk! Om dere i distriktet ikke har smakt sjokolade derfra, så kan jeg oppriktig anbefale dere det. Nam, nam!

Håper dere alle har en fin fredag :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits