June-Maria, 25 år & mamma til seks sjarmtroll

Jeg kan nesten ikke tro dette

  • 20.06.2017 kl.21:01

Ååå, jeg kan nesten ikke tro det! I dag er jeg i gang med svangerskapets uke 29, noe som vil si at jeg er 28+1 uker på vei, og jeg storkoser meg som gravid! Noe ubehagelig bekkenløsning, og ned en kilo er siste nytt fra denne uken, men det er virkelig helt overkommelig. Jeg fungerer i hverdagen min, og føler virkelig at jeg strekker til for alle fem barna, noe som er det som er det viktigste. Denne uken har vi en del små planer, før helgen som er spekket!

Vi fikk i dag hjem en gråtende Adriel fra barnehagen med vondt i øyet sitt, så jeg tok en tur på legevakten med han, noe jeg er glad for at jeg gjorde. Det viste seg at han trolig har øyebetennelse, så han har startet opp på medisiner for det! Det betyr selvfølgelig at han får en dag eller to fri fra barnehagen, slik at han verken er smittsom eller har noe ubehag på øyet sitt. Adriel syntes det var veldig kult at det var legen vi hadde i Siljan som var på vakt i dag, så da ble det plutselig mye artigere å ta øyedråper når det var fra den legen han kjente ;)

I dag hentet vi hjem denne splitter nye Stokke Trailz barnevognen til lillegutt i magen, og nå som barna er i seng kan jeg bare sitte og nyte synet av den. Jeg har til og med trillet litt over stuegulvene her, og øvet meg litt på og vugge vognen ;)

Jeg syntes ukene går så fort nå, og heldigvis er så og si absolutt alt klart. Vet dere at dersom han velger å komme i samme svangerskapsuke som Lone og Esthelle, så er det kun 6 uker igjen. Dersom han kommer i samme uke som Milian er det bare 7 uker igjen, men dersom han klarer å holde magehuset til den planlagte datoen er det bare 8 uker igjen!Aller helst ønsker jeg at han holder seg inne frem til datoen vi har fått for igangsettelse. Det er uten tvil det aller beste for det lille nurket vårt.

Ny bilstol er i hus, og til og med små ting som brystsalve, stell til navelen hans, bleier osv. er handlet inn. Vi er jo en garvet småbarnsfamilie så vi har jo allerede veldig mye av det nødvendige i hus. 💙

Nå skal jeg straks ta meg et etterlengtet bad før jeg skal legge meg for kvelden. I morgen skal jeg fortelle dere litt mer om våre planer for helgen :D

Jeg gleder meg til vår lille Melion-Marchelius kommer💙

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits