24 år & gravid med NR.6 - Lykken Er Mange

Slik ble vi vekket i dag

  • 20.06.2017 kl.10:06

"God morgen, stå opp. Hei hei pappa min og mamma min" var setningen vi våknet til kvart over seks i dag tidlig. Lone har hatt en god natt søvn og hadde bestemt seg for at dagen skulle starte. Hun lå litt sammen med oss i sengen vår før hun tuslet inn på rommet til Adriel hvor hun vekket han også. "Storebror hallo. Stå opp. God morgen" utbrøt hun med den nydelige lyse stemmen sin. Når husets snart fireåring blir vekket er det som å vippe på en lysbryter, det tar neimen ikke lang tid før han sitter tent som et lys i sengen sin.

Sammen gikk de inn til Esthelle, med meg og Niklas luskende bak seg. De hadde bestemt kurs mot sprinkelsengen for å vekke lillesøster som lå og sov. Esthelle blir bestandig overlykkelig når hun våkner, så før verken Lone eller Adriel rakk å si et eneste ord satt hun oppreist i sengen sin og sa "Hei Hei" med en gigantisk smil om munnen, så de to skjønne hvite tennene hennes var umulig å ikke se. De to største guttene våre hadde allerede våknet av lyden fra 2.etg så de kom opp på rommet til jentene.
Jeg har sagt det før, og må bare si det igjen. Jeg er så ufattelig glad for å se den søskenkjærligheten og omsorgen barna viser overfor hverandre. Vi spiste en lang og god frokost ute på verandaen, og har allerede avtalt middagsplaner i finværet!

Men dere! Eldste gutten vår ytret ønske om at jeg skal skryte litt av et av innkjøpene til Melion-Marchelius. Til både Noah og min sin store glede fikk vi i går nemlig babynestet og smokkesnoren fra flinkeste Henriette i Napnest.no -Siden det åvelge ut og bestille babynest var noe Noah-Nathaniel skulle ta del i syntes han det var veldig stas at noe av det han har kjøpt til lillebror er kommet i hus. Vi fikk det sydd akkurat slik vi ønsket det, og vi gleder oss vanvittig mye til lillebror skal ta det i bruk. Eldstebror er nemlig så stolt at han allerede har planlagt at han skal være med å ta nestet i bruk når vi kommer hjem fra sykehuset med Melion.

Jeg har jo en del erfaring med det å ha nyfødt baby, og kan vel si at et nest er en av de tingene jeg har brukt aller mest i babytiden fordi at babyene liker å ligge lunt, trygt og godt. Vi har et nest liggende i sengen vår siden vi går for trygg samsoving, pluss at vi har et nest liggende i lekegrinden i stuen. Jeg bruker lekegrinden en del til soving for den lille den første tiden, siden jeg har andre små barn og ta meg av også. Det er genialt for den lille å ligge trygt i et nest imens jeg for eksempel leker med søskena, bretter klær, lager middag, steller søskena osv.
0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits